Všude všichni doporučují dárky k Vánocům | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Všude všichni doporučují dárky k Vánocům

Zveřejněno 16.12.2017

Denně přijde alespoň deset mailů, FB je toho plný, dokonce i via SMS chodí upozornění, velmi ostrá, že nesmíme zapomenout nakupovat, protože ten Den se blíží. Hm, asi bych taky neměla zůstat stranou, co :-) Ale jak na to? Aha, už vím, mrkněte, co si o mojí třetí knížce myslí jedna milá čtenářka, a pak klikněte na video, kde… Nebát se přát si doporučuje Karin od Dobrovského :-)


„Blani vaše kniha jako obě předchozí je poutavá a četla jsem ji jedním dechem, dokonce nahlas mému chlapovi, který v poloze ležmo a se zavřenýma očima, aniž by usnul, pečlivě poslouchal a kladně komentoval. Měl to jako audio knihu, které moc rád poslouchá. Jen tak dál. Jste ojedinělý úkaz perfektní rodiny. Moc vám fandíme a přejeme kouzelné vánoce, které v té nádherné přírodě budou fakt pohádkové. Buďte moc zdrávi a myslím na vás všechny každý den."
Věra L.


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(22.12.2017 19:00:12)
Blani tak to je pecka, dostat se mezi motivační knihy se ti asi při psaní nesnilo. Tak to prostě je, když někdo myslí něco hezky, netřeba mega ovací a reklam a slávu si to najde samo. Ty brdo, chápeš to?? Ty motivuješ mnohé jak žít a snít, moc gratuluji.
(22.12.2017 19:11:28)
Uf, já prostě ani nevím, komu píšu :-) Dostala jsem od nakladatele zadání a rezignovala, neumím psát podle not... Výsledek je tu a já mohu jen koukat, co komu nese :-) Moc si toho vážím! Však víš!
(22.12.2017 19:11:29)
Uf, já prostě ani nevím, komu píšu :-) Dostala jsem od nakladatele zadání a rezignovala, neumím psát podle not... Výsledek je tu a já mohu jen koukat, co komu nese :-) Moc si toho vážím! Však víš!
(18.12.2017 12:51:04)
Děkuju Blaničce, děkuju Karin od Dobrovského, vlastně oběma od Dobrovského. Ježíšek dnes přikoupil poslední dárky, Nebát se a přát si a k tomu i Malá vítězství. No, sama jsem zvědavá na zpětnou vazbu, časem určitě budu sdílet. Teď už jen krásně a s láskou zabalit. Včera v Praze napadl sníh, dnes máme břečku, i trochu sluníčka. Srdečné pozdravy do hor všem!
(18.12.2017 13:06:32)
Děkuju Helenko za dárky druhým, mám z toho radost :-) a posílám pozdravy! U nás ráno -16, sluníčko je, ale za horou a sněhu habaděj :-)