Čerti na zámku | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Čerti na zámku

Zveřejněno 6.12.2019

Přitáhlo k nám peklo. Celé. Z podzámčí se nesly ukrutné vřískoty, smrad pekelný se táhnul přes blata celé hodiny, zámek ovládnul s.t.r.a.ch. Jakmile přišli, Max čapnul prvního za rypák a málem mu vytrhnul jazyk z tlamy. A napětí najednou povolilo. 

Čertisek byla celá banda - kopyta, řetězy i pořádný kožichy, Mikuláš byl tuze milý, blonďatá andílka sexy, a dokonce z pekla na povrch zemský vystoupala i… odvázaná ďáblice!

Nádhera! Náš nejkrásnější pátý prosinec! No a pak už to jelo: limoncello, básnička, limoncello, zase básnička a Baruška jí měla jako z praku ku konci! 

Dlužno přiznat, že peklo zná naše děti dokonale. Uhlí je teď dost i na přiložení v zámeckém kotli, dárečky potěšily, však jich byla plná nůše, a dokonce PEKLO myslelo i na PANTÁTU! Díky, peklo, řeklos to bramborou za mě :-)

Palec hore letí i obci Zalužany a panu starostovi, co je z pekla musel vyhnal na povrch jistě karabáčem, potvory chlupatý černý a smrdutý. No, zbývá jen doufat, že je zase po půlnoci zahnal zpět, aby nám tu nebloudili a neloudili celý rok... Na to tu máme jiný stejně kolorovaný specialisty! 

Fotogalerie malinká! 
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit