24h s Blankou # Exkluzivní podzimní seance s marmeládovou čarodějkou | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

24h s Blankou # Exkluzivní podzimní seance s marmeládovou čarodějkou

Zveřejněno 5.10.2015

Intenzivní kurz s certifikátem účasti / narozeninová oslava / rozlučka před ostrovní expedicí
J e d i n e č n á  &  j e d i n á  a k c e  v  Č R!

Teorie velkého třesku: podnikání ve výrobě marmelád - Co s úřady - Trocha turistiky - Praxe v marmeládování - Marketing - Zavař si vlastní - Oslava Blanky narozenin - Jak na soutěže - Nádherné ubytování / exkluzivní rezervace  - Domácí garantovaná gastronomie - Jak na trhy - Žádná nuda - Vyhřívaný bazén - Prodej marmelád i POV - Ptejte se, na co chcete - Rozloučení před druhou expedicí - Dárky od partnerů akce - Marmeládová královna na 24 hodin jen vaše - Nikdo neodjede s prázdnou - A možná přijde i… překvápko ke konci :-)

Kdy: 28. listopadu příjezd, welcome drink, registrace, ubytování do 10h, a pak hned začínáme - odjezd 29. listopadu dopoledne, po slavné „Snídani u Blanky“

Kde: Šumava, kousíček od Vimperku, hotýlek v malé kouzelné obci… a pro ty, kteří přijedou do Vimperku busem, například, máme zajištěnu dopravu na hotel! Nemusíte tedy mít vlastní auto!

Abyste se s Blankou měli komfortně, pak věřte, že hotýlek máme celý jen a jen pro sebe! A abyste se u toho i pořádně nadlábli, pak nám bude vařit Mistr kuchař, stříbrný ze Světového poháru kuchařů v Lucembursku, zlatý z Moravského kuchaře, a 3x zlatý z Českého kapra, kuchař otrkaný v luxusu jménem Mandarin Oriental Prague Hotel, a především donedávna šéfkuchař známé Hospůdky U Štěpána na Šumavě! Honza není žádné vořezávátko, studentskou praxi absolvoval pod vedením Zdeňka Pohlreicha, a Blance vařil na loňském světovém rekordu ve Slunečné kavárně! Prostě větry ošlehaný, soutěžemi zocelený a… vlastně je to taky brácha naší Barušky :-) Takže… si to užijeme!

Pro koho: Pro kohokoli dobré nálady, pro fanoušky i fanynky, pro jejich rodiny klidně také (mimo čtyřnožce a vícenožce), pro ty, kteří si chtějí užít milého povídání, naučit se zavařovat, pro čtenáře POV, kteří si potřebují popovídat s expedičním týmem :-) a v neposlední řadě pro všechny, kteří chtějí podpořit Blanky druhou expedici, druhou knihu! Kdo nebude chtít marmeládovat, může vyvětrat E-lišku v její oblíbené hře „honí mámu“.

Za kolik: Cena na osobu 3 550 Kč
(ubytování, snídaně, oběd, svačinky, káva, slavnostní večerní raut, oslava narozek, pití, proviant pro kurz, včetně skleniček, které vám zůstanou, bazén, dárky, certifikát… atd.)

Objednávky, dotazy a rezervace na emailu: blanka@blanka-milfait.com


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit