Výjimečný Valentýn s naší zlatou marmeládou | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Výjimečný Valentýn s naší zlatou marmeládou

Zveřejněno 16.1.2024

Premiérové kultovní sklo Weck (280g) v exkluzivním rozměru Gourmet. Takovou modelku jsme ještě v nabídce nikdy neměli! Ale to hlavní přijde teď: sklo plníme výjimečnou… a zlatou medailí oceněnou marmeládou ze sicilských klementinek. Velmi jemnou chuť s podmanivou vůní Jónského moře pod Etnou, kde byly citrusy sklizeny, vyšperkujeme dotekem luxusu v podobě šampaňského z domu Champagne Veuve Clicquot.
 
Víte, že Madame Clicquot v roce 1810, téměř sto let po založení tohoto slavného vinařského domu, vytvořila první Vintage Champagne v historii? Proč jsme si vybrali právě láhev Vintage? Je to prosté, Vintage je víno plné napětí a energie, a to se k Valentýnu hodí :-) Nu a pak mu dominují, a to je pro nás nejdůležitější, tóny pomerančů, grepů a citrónů… s přesahem do marmelády :-) No ano, přesně takto je námi vybraný ročník francouzskými kouzelníky z Remeše definován. 

Tedy, povím vám, koupila bych si ji nejraději sama, fakt! Alespoň dvě!

No ale já budu pěkně čekat, zda mi ji někdo… někdo pro mě důležitý, komu to ale asi budu taky muset lehounce připomenout :-) třebas před půlkou února dá. Nebo alespoň půjčí. Vracím ale prázdnou! 

Objednávejte, je právě ten správný moment! Včasné objednání vám zajistí klid a pohodu a… zase tolik jich mít nebudeme, tak ať na vás vyjde.

Přímá cesta k lásce! 

    


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit