Výjimeční lidé | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Výjimeční lidé

Zveřejněno 15.7.2020

Pátek, sobota, neděle, právě skončený víkend byl… výjimečný. Eli si ze dvou závodů přivezla zlato, oslavila sedmé narozeniny a na zámku jsme hostili pěknou partičku marmeládových čarodějek. A pak jsem zavítala na CNN Prima News. 

Říkají mu „Nový den“ a v podtitulku mají: Všechny informace pro úspěšný start vašeho dne na jednom místě: CNN News – Prima! Pokusila jsem se… být takového startu součástí a přinést vám nejen prima informace, ale i dobrou náladu. Z vašich reakcí vím, že se to asi povedlo :-) a jsem za to moc ráda.  

Ještě dnes, když jsem vám tento článek připravovala, volali ze dvou rádií, italského Rai 1 a českého Radiožurnálu. Přímé vstupy a… ani jsem prý moc nekoktala. Dokonce i v té italštině mi prý bylo rozumět, povídal můj domácí editor :-)

Povedla se i speciální edice marmeládové akademie, která byla prvotně vypsána jen pro již existující členky fanklubu a Marmeládové čarodějky, ale nakonec jsme vítali i „nové maso“. A maso se i peklo, třebas celá šunka s kostí v marmeládě! Vyráběli jsme sladké exoty, například bílou marmeládu z dračího ovoce, luxusní rajčátkovou, co chutná jako ráj, a grilovali specialitky!  Vše v režii pánů Radek & Radek, a nutno jim velmi poděkovat! Například grilovaný camembert s brusinkovou na víně, to bylo… super i sexy :-) 

Víte, že občas sem přepíšu vaše názory, nápady a poznatky, prostě protože píšete stále více a více a já slíbila, že si to nenechám jen pro sebe. Tak jsme tu dnes opět s pár dopisy: 

Blanko, královno, tolik jsem o vás viděla v televizi, sleduji vás, kde se dá, a jsem ráda, že jste pořád tou usměvavou holkou z lesa, jak o sobě píšete. Jistě není lehké zůstat skromnou s tím vším, co máte za sebou, vítězství, úspěch, sláva, lidé vás poznávají a jdou z vámi světa kraj. Vám se to ale povedlo, v tom jste naprosto výjimečná! V úterním Novém dni na CNN jste byla opět úžasná, svá, bezprostřední a nádherná. Děkuji za to! Z Prahy zdraví Martina J. 

Hezký den, Blanko, tak za ty roky čtení o Vašich marmeládách jsem po objednání akce Zajíc čekal "dost" dobrou marmeládu, ale takovou pecku, to jsem nečekal, a mohl. Moc děkuji, fakt označení "Marmeládová královna" máte právem. Děkuji ještě jednou a zdravím celé osazenstvo zámku. Krásné dny. Zdeněk V.

Zdravím a potvrzuji přijetí Zajíce v pytli, který mě velmi příjemně překvapil. Zatím se jen na tu krásu dívám, ale asi dlouho neodolám.  Se všemi třemi marmeládami jste se mi trefili do chuti. Krásně zabalené a milý dáreček, jako ochutnávka hořčice navíc. Děkuji a doufám, že se někdy i na zámek Zalužany přijedu podívat. Lenka

Blanko, mají pravdu, jste totálně vyšinutá! Z úhlu pohledu dnešní společnosti určitě. Proto vám závidí, proto vás obdivují, proto vás milují. Jako my. Už skoro deset let a všechny vaše knihy, články, rozhovory, televizní dokumenty, prostě pokud o sobě nebudete něco vědět, napište, jistě to budeme vědět my :-) S upřímností stále vaši největší obdivovatelé a fanoušci. Věra a Pavel Ch. 

A ještě pár telefotek! 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(16.7.2020 20:39:28)

pro nás..NEJ víkend...při odjezdu nám bylo smutno,že to tak rychle uteklo...

Myslíme,vzpomínáme...a děkujeme... :)

(16.7.2020 20:47:38)

věřím, že se brzo zase uvidíme... a Eli se těší, až jí opět doprovodíš na nějaké závody :-) 

(16.7.2020 21:36:54)

...doprovodím... :)

(16.7.2020 21:42:54)

...a moc rad... :)...

(16.7.2020 22:09:13)

... už o tom i mluvila, kdy prý příště :-) Zatím posíláme pozdravy do hor a muž říkal, že si asi koncem prázdnin uděláme výlet, má pro Tebe něco do Tvé sbírky chladných kousků! 

(18.7.2020 21:02:35)

Blani..moc rádi Vás přivítáme tam kde skoro dávají lišky dobrou noc..a..hernajs pan P mě tak trochu sebral vítr z plachet neboť já ho chtěl překvapit něčím (chladným) co jen on dokáže  ocenit.. :)

(20.7.2020 23:13:55)

:-)

(16.7.2020 12:59:37)

Víkend to byl Blani s vámi všemi jako vždy kouzelný, plný chutí, vůní, smíchu.

Jedním slovem - nezapomenutelný. 

Děkuji 

Reportáž jsem ještě neviděla, ale napravím to.

 

 

(16.7.2020 13:16:16)

Nám chybíte už teď :-) ale cestu znáte, jsme tu i pro Tebe, kdykoli!  

(16.7.2020 11:14:38)

Vážím si být, tady toho všeho, součástí. Děkuju!

(16.7.2020 12:14:15)

Dnes se u nás malují husitské vlajky s kalichem, brojí proti všem a kříčí na lesy... OI OI Oi :-) Přidejte se!