Volvo, Hartmann nebo třeba Jančurův Žlutý | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Volvo, Hartmann nebo třeba Jančurův Žlutý

Zveřejněno 21.10.2021

Bylo jich o trochu víc, ale roky ubíhají a teď jsem si vzpomněla na tři poslední. Na poslední tři firemní časopisy, pro které jsem dělala větší povídání. Shodou okolností se ten volvácký a lékárnický pyšní oceněními za nejlepší firemní magazíny. Bylo mi ctí. 

Pro Hartmann Rico jsem rozhovorovala ve velkém. Nadlimitní počet otázek, řekli mi. A tak jsem se rozjela, že museli notně ubrat :-) Přesto si myslím, že nejen u zaměstnanců tohoto významného hráče ve svém oboru, ale i u všech náhodných čtenářů… vykouzlí naše příběhy starší i nové úsměv na tváři. A to je podstatné. Úsměv je tím nejlepším vitamínem, lékem, náplastí na… cokoli. Věřte mi. Máme doma velkou spotřebu lékárnického materiálu Hartmann Rico nejen díky záchranářským aktivitám pana P., ale především díky všemožným aktivitám našich třech ratolestí. A všimli jsme si, že mnohdy úsměv a pohlazení dokáží více, jak višňák :-) nebo ta nejúžasnější náplast.   

Před několika dny jsme se vrátili ze švýcarského Locarna, z krásného mezinárodního běžeckého závodu, však o tom budu ještě psát, bo Flying Angels Clan porazil, co se porazit dalo. Po ulicích města na břehu krásného Lago Maggiore bylo vidět nejednu světelnou reklamu a na ní jediné: Směj se, budeš silnější, zdravější a krásnější. A je to tak! 

No a než vám přinesu otisk rozhovoru, dovolím si ukázat cestu do našeho e-konzumu. Však je tam mnohá novinka, dobrota a radůstka, které též umí úsměv vykouzlit! 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit