Vánoční sólo pro harfu - POZVÁNKA | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Vánoční sólo pro harfu - POZVÁNKA

Zveřejněno 13.11.2019

Bylo vždy dobrým zvykem, že se na Zalužanský zámek chodilo za uměním a kulturou, za vynikajícími zážitky rámovanými dokonalým architektonickým, historickým i akustickým prostředím. Nejinak tomu je a bude za nás.

Po operetní pěvkyni Zuzaně Benešové, která zde měla recitál před několika týdny, si vás dovoluji pozvat k sólu Zbyňky Šolcové

Pro náš první Vánoční koncert jsem vybrala harfu. Hudební nástroj bohyň, králů a víl, jeden z nejstarších hudebních nástrojů v historii lidstva vůbec… a sólistku, absolventku Pražské konzervatoře u profesorky Libuše Váchalové, Zbyňku Šolcovou. Již jako studentka získala 1. cenu na soutěži komorních souborů v belgickém Neerpeltu, hostovala v mnoha českých i zahraničních orchestrech. Během její kariéry ji mohli slyšet posluchači například v Itálii, Německu, Švédsku, Francii, Monaku, USA. V roce 2001 vydala sólové CD s názvem HARFA. Je členkou několika komorních souborů a spolupracuje s celou řadou českých umělců.
……………….

Rezervujte a předplaťte si místo na: blanka@blanka-milfait.com, nebo osobně na Zalužanském zámku.

Garantujeme bezpečné parkování v zámeckém parku a podotýkáme, že jak objekt, tak celý park jsou nekuřáckou zónou.  

Drobné občerstvení v ceně, zámecké prostory a Slavnostní sál jsou vytápěny, toaleta i šatna k dispozici. Dress code smart casual.  

Budeme se na vás těšit, Blanka s rodinou 
……………….

Pozor, připravujeme krásný smíšený koncert novoroční! Více v nejbližších týdnech. 
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit