Nejkrásnější vánoční krabičky na cestě k vám! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Nejkrásnější vánoční krabičky na cestě k vám!

Zveřejněno 10.10.2022

Nezapomeňte, vybrané a v „Nejkrásnější krabičce“ přítomné marmelády nejsou v běžném prodeji, což podtrhuje jejich výjimečnost a zvyšuje i sběratelskou hodnotu :-) Víte, že si je takto testujeme (archiv výrobce)? Ta naše nejstarší uložená, zlatá citrónová z londýnského Fortnum & Mason, je už desetiletá! To je archív jako fík! 

҉Malina & Staroanglická růže, 160g, sklo Weck
Jemná vůně po růžích… na pozadí bohaté chutě jihočeských malin, které miluju ze všeho ovoce nejvíce. Vzpomínky na léto jedné copaté holky u babičky.
҉Hruška Williams & Červený kampotský pepř P.G.I., 160g, sklo Weck
Příjemné aroma, jak si od hrubě drceného pepře přejete – ideální k sýrům, dokonalá k hrubým paštikám. Naše děti ji milují na tousty s máslem! 
҉Sicilský pomeranč & Zázvor, 160g, sklo Weck 
Síla násobená silou, ostrý zázvor, který ale nepřekřičí sicilské slunce našich pomerančů - nebude chtít skleničku znovu zavřít, takou vůni prostě podruhé uvěznit nejde :-) 
҉Jihočeská jahoda & Aceto Balsamico di Modena I.G.P., 160g, sklo Weck
Sladké Balsamico dává jahodě… lehounký šmrnc, nahradí obvykle v jahodové používanou citronovou šťávu - a palačinky i právě rozpečený croissant tak dostanou úplně nový rozměr.  

Do krabičky jsem pro vás vybrala vánoční vzkaz, kterým potěšíte jeho i ji, dcerku i dědečka, šéfa i milenku :-) Je anonymizovaný, můžete ho třeba podepsat, nebo nechat jen tak. 

Čekejte s napětím a radostí Nejkrásnější krabičku v provedení pevný přírodní karton, mašlování v barvě dle mého výběru, čtyři exkluzivní marmeládové fešáky a osobní vánoční vzkaz! 

(Lze koupit pouze jako set, krabičku a 4 kousky dle nabídky, odesíláme jako balík do ruky Českou poštou v horizontu deseti dnů po objednání.)

Tak šup, pište… smyslnost dostává nový rozměr! 

Vaše Blanka & e-konzum


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(4.11.2022 09:26:20)

Už nejsou? Já je prošvihla :( 

(4.11.2022 10:04:49)

Napište nám na email, něco s tím uděláme  :-) 

(10.10.2022 13:56:05)

Tak jo!

(10.10.2022 22:13:50)

No prosím :-)