DVTV vs FAC | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

DVTV vs FAC

Zveřejněno 5.12.2021

Jako byli kdysi… ti „odlišní a bezbranní“ předhazováni hladovým lvům či medvědům, statným a cvičeným zabijákům v plné zbroji, nebo třeba divokým rozzuřeným býkům či olejem popoháněnému ohni… předhazováni ku zábavě v římském Koloseu a pro potěšení prostého lidu, vstoupím do časoprostoru, kde mohu dostat slušně po čumáku i já. Snad mi ale nepůjde přímo o život :-)

Pondělí 6. prosince 2021
DVTV
Veselovský vs malá holka z lesa 

Namísto Daniely Písařovicové, kterou jsme zmiňovala včera, bude proti mojí maličkosti v rohu „arény“ stát Martin Veselovský. Na poslední chvilku změnili moderátora. Souboj genderově nevyvážený :-), avšak je třeba připomenout, že žádný muž nevydrží to, co žena. Navíc matka do kouta zahnaná :-)

A ono FAC v názvu článku? Nic jiného a nic méně, než jméno našeho rodinného týmu: Flying Angels Clan, pod kterým jsou sportovní aktivity Maxe, Mii a Eli prezentovány na sítích.  

Proč to vše? Domácí škola, pro majoritu podivný život na cestách a za Zdí, a hlavně v plném nasazení za bytí mimo chapadla socializace i Systému… ale vše prý odstartovala avizovaná příprava E-lišky na Olympiádu, která nejspíše nedá mnohým spát :-) No a také o marmeládovém světě v době krize, o tom, kudy kam a… zda vůbec lze vidět světlo na konci tunelu. Pondělní témata.  

Jistě, jdu do toho dobrovolně. 

Moje rodina, můj hrad, moje děti, můj boj.
Nedám kůži levně. Případně ji nedám vůbec.

P.S. Berte s nadsázkou, bo Veselovský jistě není statný a cvičený gladiátor, ačkoli na fotce v úvodu je slušně ozbrojen, a Drtinovou za sžírající oheň či za lvici drženou o hladu též v podstatě nemám :-) To aby zasejc nějaký filuta nehledal hůl k mému potrestání, jako když píšu o „exemplářích stejného druhu“ :-)  

Co budu dělat v neděli před pondělním zápasem? 
Gaučing a péče o krb? 
Celodenní třénink týmu: běžky / kros / běžky. 

Co budu dělat v pondělí před zápasem? 
Kadeřník? Krejčí nebo kostymérka?
Dopoledne trénink s celým FAC na stadionu, odpoledne s Eli na Dukle a pak se snad stihnu alespoň převléknout :-) 

Howgh!
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit