Vy píšete, a já mám radost :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Vy píšete, a já mám radost :-)

Zveřejněno před 11 lety

Dobrý den milá paní Blanko,
právě jsme s manželkou viděli v televizi Vás a Vaši práci. Já jsem hned hledal onu vísku v mapě, což nebylo úplně snadné a rychlé. Důležité je, že existují lidé jako Vy, kteří se pustili do užitečné práce a tu práci dělají způsobem, který je příkladný, krásný a obdivuhodný. Přeji Vám úspěchy a spokojený život, byť v malé vísce na konci světa, kde nesnáze ať vyrovnaná radosti z práce a přírody. Taky Vám přeji, aby Vaše práce našla pokračování ve Vašich dětech a aby rodinná firma, jako značka nejvyšší kvality, byla kvetoucí zahradou v českém podnikatelském prostředí. Všemohoucí je s Vámi a nevadí, že jeden jeho stánek je v ruinách. Je tam přítomen. Přeji Vám zdraví a štěstí.
Otto T.
...............

Dobry den, Blanko, i kdyz jsem prestavala verit, ze nami tolik ocekavane marmelady dorazi, cekani se urcite vyplatilo! Je to gurmansky zazitek, zcela gurmansky orgasmicky! Citronova je dokonala kombinace kyselohorkosladke chuti, neco takoveho jsme jeste nezazili! A visne s belgickou cokoladou jsou tak skvele, neco tak dobreho jsme snad jeste neochutnali! Urcite objedname priste dalsi prichuti na ochutnani! Mejte se krasne a drzime palce, at obchudek zeje prazdnotou, at mate porad vyprodano!
Lucie R.
...............

Hezký den Blanko, tak nám opět balíček dorazil v pořádku a s chutí jsme se pustili do jeho obsahu. :-) Jedna marmoška lahodnější než druhá! Ovšem ta hrušková povidla, to je něco geniálního!! Taky jsem byla zvědavá na tu brusinkovou... Sice jsem chvíli bojovala s otevřením (ta kovová packa přesně přiléhala k baňaté skleničce a nebylo jak ji "nadzvednout"), ale nakonec trpělivost zvítězila nad zručností a já si pochutnala na fakt vynikající brusinkové marmošce. :-) Moc děkujeme za všechny zaslané dobroty!!
Petra L.
...............

Milá Blanko, včera jsme se dívali na Váš dokument a musím uznat, že jste si vybrali k bydlení nádherné místo. Stačí vykouknout z okna a hned je člověk dobře naladěný. A i ta práce musí jít pak sama od ruky, není to tak? Zcela jistě teď dostáváte hromady emailů, tak Vás nebudu příliš zdržovat. Přeji Vám, aby se i nadále dařilo. Aby všechny nové marmošky byly tak výborné jako ty současné a taky aby Vám vyrostl pořádný rybíz! :-) S pozdravem a přáním úspěšných dní…
Kristýna K.
...............

Milá paní Blanko, moc a moc Vám gratuluji k úspěchu českému i mezinárodnímu. Popravdě řečeno - v okamžiku, kdy jsem začala pátrat, kde lze Vaše produkty koupit, byla jsem v opravdovém šoku. Miluju Londýn a vždy, když tam pobývám, nezapomenu navštívit můj oblíbený obchod Fortnum&Mason.

Když jsem ho viděla na seznamu prodejních míst na Vašich stránkách, doslova jsem zírala! Ohromná gratulace ode mne, jestliže prodáváte zde, nemám slov, nepotřebuji už ani ochutnávat. Při nejbližší cestě do Českých Budějovic vezmu některý ze dvou obchodů útokem! Se srdečným pozdravem a velkým obdivem k Vám
Alena J.

Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit