Zlaté poděkování všem, co v tom maj ruce... | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Zlaté poděkování všem, co v tom maj ruce...

Zveřejněno 14.2.2021

Dalších šest set kilometrů v autě. Opět na pátou z baráku. Tým vyrazil bojovat do Olomouce na druhý závod seriálu zimních běhů Winter Run! Mia nemohla chybět. A opět slušně mrzlo, půl cesty chumelilo, ale nakonec vylezlo i sluníčko a závodníci si perfektně připravenou akci na olomouckém výstavišti užili! 

Prostě… poděkování je na místě. Organizátorům. Tihle borci našli jako jediní odvahu, našli způsob, splnili náročné (anti C-19) podmínky, a běžcům všech kategorií dali, po čem se měsíce volalo! Nejen a pouze profíkům, jako jinde, ale všem - a hlavně dětem (!) dali šanci potkat se, sportovat, závodit, porovnávat… a bezpečně s rouškou slavit s medailí na krku!

Poděkování za vše, a kdyby pro nic, pak za ty účastnické medaile… polární liška: kovová, ražená, na široké stuze! Bomba! 

Holky jsou na místě v sedmém nebi! Přijela běžkyně Šárka s rodinou, dorazil princ Bertík, taky nadějný atlet, přijel s rodiči, babičkou i se sestřičkou a hlavně, přijelo nemálo dětí z Moravy i z Čech! 

Bereme krosové boty, trať je pod sněhem, na mnoha místech namrzlá, ale holek Salomony nedovolí ani proklouznutí, natož pád! Mia startuje mezi prvními, samozřejmě se jedná o individuální starty - pronásleduje zdatně ty před ní, předbíhá nejednoho prcka a Eli ji zdárně sekunduje, doprovází sestřičku a za běhu radí :-) Elektronická časomíra zajistí neokecatelný výsledek.

Deset minut po doběhu Mii Ronji nastupuje na trať loňská vítězka Winter Kids Run, neskutečně natěšená sprinterka Dukly Praha E-liška Anna. Startuje s úsměvem, dobíhá s úsměvem a šibalsky pokukuje okolo. Cestou zpět pak několikrát zopakuje, že by chtěla závodit každý den a obytným autem jezdit mezi závody, tréninky a… to netuší, ani nemůže, co se v příštích týdnech chystá! Kam se to vše posune!  

Jak to dopadlo? 

* Mia ve své kategorii nenašla přemožitelku, ani žádný kluk ji nepředběhl.
* Eli v té její… porazila také všechny soupeřky i soupeře. 

Holky se sice těší ze zlatých medailí, ale více pak z úžasného setkání s kamarády Šárkou, Beátkou a Bertíkem! 

Příští týden Praha (Ladronka), pak Budějky a Brno - budeme všude, a to nejen pro vítězství, nejen pro kouzelné chvilky s přáteli, ale i pro další a další poděkování právě těm, kdo nám to vše… v této nemožné době umožnili!   

Výzva: měli byste se přidat! Vy, kdož běháte. Měli byste i vy, třeba jen a pouze vaší účastí, podat ruku všem těm, kteří hledají, jak nám naše závody vrátit do denního režimu a kteří se na nic nevmlouvají! 

No a opět malá fotogalerie.


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(15.2.2021 01:13:47)

Tak a ted uz jen aby se rozbehl princ a ....... beha cela rodina.Moc gratuluji a preji mnoho dalsich uspechu.Jste opravdu jedinecnou ukazkou,jak se da  zdrave a bez rousek prezit v tehle tezke dobe.U nas,jak to jen jde,jsme na lyzich.....Imunitu budujeme denne a bez rousek.

(15.2.2021 08:49:53)

Děkujeme a jo, Max už holky prohání, ale mává u toho mečem nad hlavou :-))) Jo a ty roušky, my nejsme ale proti, jako dospěláci je máme vždy mimo sport a přírodu. No a z 99% jsme v přírodě a sportujeme :-))))

(14.2.2021 23:35:27)

Elinko, Miňunko jste úžasné! Moc, moc gratuluji!

:-)))))))

(15.2.2021 00:36:57)

Pěkně děkujeme, Helenko! :-)))

(14.2.2021 19:12:13)

Blani, gratuluju holkám ke skvělým výsledkům jako vždycky. Je škoda, že Šárce uteklo 2.místo o pár setin sekundy, ale to nevadí. Šárka i my jsme si to v Olomouci moc užili a těšíme se na další setkání s vámi, snad v sobotu v Praze. :-) Závod byl skvělý a bylo to fajn, i když byl mráz a běželo se individuálně. Blani, děkuji moc za džemík, musím říct, že je skvělej, moc mně chutná !!! ;-) Mějte se krásně a budeme se těšit na další shledání ! Šárka moc pozdravuje holky. 

(14.2.2021 19:52:52)

Príma, uvidíme se v sobotu, jedu taky! 
Z toho, co jsem slyšela a viděla, i díky videím od Tebe, je mi jasné, že to byla super akce! 
Holky mávají Šárce a ahoooj!

(14.2.2021 18:33:05)

Gratulace obrovská všem! Vidím tvářičky známé, Bertíka i Šárku. Radost mám, že v Olomouci se nepo...jen malinko obavy mám, kam Vás ten život za pár týdnů zavane...nebo představivost má opět bujná jest??? :-)))))

Pusu všem!

(14.2.2021 19:53:56)

Děkujeme a... ano, do měsíce už bude vše jinak... Moc pozdravů k Tobě domů všem a těšíme se na setkání! 

(14.2.2021 17:24:12)

Blani,běželi jsme s Vámi...děláte nám radost.Jste naše světlo v týhle hnusný době.Všechny Vás objímáme ,myslíme a vzpomínáme a zdravíme z promrzlých Orlických (tam kde dávají lišky dobrou noc)

(14.2.2021 19:55:24)

Krásně si to napsal a my si toho hodně vážíme... Také se těšíme na setkání, snad to bude brzo! Eli poslá vám oběma pusu a všichni děkujeme za podporu!