Tak jsem přikoupila latifundie a hledám farmáře | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Tak jsem přikoupila latifundie a hledám farmáře

Zveřejněno 12.4.2014

Navzdory některým, k zlobě jedné staré protivy, jako překvapení pro kecaly všeho druhu, ale především pro moje potěšení, že začneme konečně hospodařit na pozemcích okolo rybníka, jsem se na Pohoří na Šumavě rozrostla… Právě o ten rybníček a přilehlé pěkné pozemky, slunečnou stráň a hromadu křoví :-). Nebylo to jednoduché, ba naopak, trochu to i bolelo, ale je to!

A protože mám plány veliké :-), rozhodla jsem se rozšířit náš tým o páreček farmářů. Očekávaní kolegové budou v mém milovaném Pohoří příští roky poctivě, do potu i do krve, svědomitě a… no prostě jako my :-), vytvářet hodnoty hodnot! Mám o Pohoří sen a toto je další krok, jak ho zrealizovat.

Ano, je to nabídka, která se jen tak nevidí, která je šancí, výzvou, ale představuje též závazek k neskutečné dřině v létě v zimě. Je to nabídka sdílení našeho snu, nabídka k seberealizaci, je to podaná ruka k životní změně i nemalá povinnost, protože být součástí týmu Manufaktury Blanky Milfaitové není žádná „dovolená na 42,5 hodiny týdně s kafíčkem a brouzdáním po netu“ :-)

A tak hledám pár, který bude šťastně fungovat v nejčistším koutu naší země, na Pohoří v Novohradských horách! Žít tam, tedy v mém domě na fotce plnohodnotně bydlet; a pracovat na projektu, kde najde trochu od zemědělství, hodně od manuální práce a trochu od mého fochu, tedy výroby! Nehledám nájemce, ale zaměstnance, nehledám dobrodruhy, ale dvojku, co to má v hlavě srovnané.

Nástup ihned. Bydlení ihned. Práce ihned. Povinnosti ihned. A zaměstnavatel daleko :-) 
Co si přeji? Němčinu ideálně, i anglinu bych ale přežila, pak šikovné ruce, řidičák a vlastní auto, schopnost tvořit, čistý RT a vůli patřit mezi nejlepší na světě!

Pokud na to máte, dejte o sobě vědět dřív, než si to rozmyslím :-) A jak? Emailem, jasně, s CV, fotem a motivačním dopisem.


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit