Prý přírodní úkaz. Jakože anomálie? | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Prý přírodní úkaz. Jakože anomálie?

Zveřejněno 29.5.2016

Když jsem byla malá holka, ani sny o tom, že bych jednou mohla být třebas trochu zajímavou nebo netuctovou, že by se za mnou někdo ohlédl, či… že bych snad, uf, mohla být někomu vzorem, jsem jistojistě neměla. Mám tušení, že jsem nemívala žádné sny o budoucnosti. Když jsem pak vyrostla, tápala a plula životem - neživotem, mnozí mě „obdarovávali“ téměř jistotou, že budu vždycky jen tou tuctovkou a tak trochu navíc, nikdy nikoho nebudu zajímat, natož aby kdokoli ztrácel čas ohlédnutím se za mojí (ne)existencí, názory či právě těmi sny.

Svět je plný protismyslností a sarkasmů.

Někdy bolí, někdy ale člověka vyvedou z hlubokých roklí bez světla východu, dají překonat stíny a naprosto nepochopitelně a bezdůvodně prozradí, navedou: To je On, tvůj nový Život!

Já? Pětadvacet let od malé Blanky na snímku mohu děkovat vlastním čtenářům za cosi neuvěřitelného! V rozporu se vším, co bylo, a mělo být. A tak už vím, že pokud bych se jen pro jednoho jediného na světě stala oním „přírodním úkazem a inspirací“, mělo smysl knihu napsat. Mělo smysl tu být.

„Dobrý den Blanko, ráda bych vás pozdravila a popřála hodně dalších nápadů na vaší cestě životem. Jste pro mne přírodní úkaz a velkou inspirací. Vaší knihu už čtu po několikáté a pořád nacházím věci, které mne oslovují. Nacházím se na své životní křižovatce, s malým sebevědomím a hledáním cesty, kam jít dál. Stále si čtu z vaší knihy… „Člověk by měl žít podle vlastních očekávání, ne podle přání a představ druhých. Jen tak žije svůj život, a ať si ho podělá, nebo dokáže srazit svět na kolena, je to jen jeho vlastní dílo. Nemusí být vděčný jiným a nemůže se vymlouvat na druhé. Je to kouzelný stav, a kdo ho poznal, už by neměnil." Moc vám fandím, buďte taková, jaká jste a žijte svůj život stále naplno, jak to děláte. Inspirujete myslím mnoho lidí, kteří na tuto cestu ještě nedošli.“ Gabriela Š.

„Příběh opravdové vášně“ vyšel v podzimku roku 2014.
„Příběh psaný do vody“ vyjde za 4 měsíce.


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit