Nebát se přát si, a co dál | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Nebát se přát si, a co dál

Zveřejněno 6.8.2019

Trochu stagnace, únava, život v jiném světě, vyhoření nebo prostě jen 3 děti a 2 firmy, ptáte se. A ptáte se čím dál tím častěji. Dlužím pár slov. Je pravdou, že čas prostě chybí. A je stejnou pravdou, že mám v šuplíku dvě exkluzivní smlouvy na dvě nádherné knihy. Jak mohu vědět, že budou nádherné? Udělám pro jejich formu i obsah vše :-) Moc se těším na dětskou knihu z Afriky i na tu, co vyjde příští rok a dá tak mému marmeládovému snažení onu pomyslnou třešničku dortovou.

Obě chci napsat. Moc a moc. 

Ale je také pravdou, že únava s etiketou 100 tun z vysokých hor, rychlý život a byrokratickými nesmysly protkané podnikání v Itálii, 3 krásně divoké děti a všechny aktivity okolo… berou veškerý čas potřebný k tvorbě. Navíc na dveře ťuká rok 2020 a Světová výstava EXPO, a přímo na ně buší znovuotevření výrobny a stálé prodejní expozice našich produktů v Čr. V tom jsem až po uši právě v tyto týdny. 

Vím, že mám sekeru, čtvrtá měla vyjít letos, ale… uf, vydali jsme alespoň anglický překlad třetí knihy Nebát se přát si – Dreams Come True a právě ji umisťujeme na trh, bo ten, co nám v tom měl pomoci, neudělal lautr, ale lautr nic. Starosti navíc a navíc v oboru, do kterého nevidíme. Ale jdeme do toho statečně! 

V okamžiku, kdy tento postesk píšu, blikne ve schránce email od druhého nakladatele s roztomilým dotazem, kde že se prý toulá rukopis! Tak zatím ahoj, mějte se, jdu psát (ve vší skromnosti) historii :-)
……………….
Omluva za zhoršenou kvalitu fotografií v archivu článků, nějak se nám to splašilo, ale už se s kolegou snažíme, aby dostaly opět ten správný formát. Děkuju za pochopení. 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(9.8.2019 19:54:28)

Blani, moc zdravím a těším se na nové knížky. Nebát se přát si je nádherná , neustále se vracím k jednotlivým kapitolám, pro mě úžasný relax. O POV a PPDV ani nemluvě. Stále Vás sleduji i když moc nekomentují . Jsem moc ráda, že se vracíte . Kam to netuším. Přeji všem jen to nejlepší ať se daří pod Horou i na zámku. 

(9.8.2019 20:21:11)

Milá Evo, děkuju za sledovačku tichou a když budete chtít, ráda si tu s Vámi občas popovídám :-)  Ještě dnes večer tu bude malá anteprima na akci, kterou na zámku chystáme, ráda Vás tu uvítám, a brzo vložím i představovací video :-) 

(6.8.2019 20:17:47)

Blani, už teď se moc těším "na jaro" to bude velikonoční nadílka,  opět bude krásné čtení určitě i  s nadhernými fotkami. Když třešnička na dortu, o čem ? překvapení marmeládové královny .... :-))) A pohádky, to už bude super, vrátit se zpět ....

Posílám moře pozitiví energie, Blani, někdy nezapomenout trochu zvolnit. :-))))

 

(6.8.2019 20:28:07)

U čtvrté u MF je téma jasné, pohádkové cestování malinkých dětí černou Afrikou, jejich dobrodružství, strachy, sny a poznávání... Trochu pohádkově :-) 

Pátá, ale asi vyjde dříve, je tajemstvím :-) Však snad s podzimkem pustíme s nakladatelem nějakou informaci! 

Krásné dny z bouřek dolomitských! 

(6.8.2019 11:51:02)

Blani, no já mám dnes VÁNOCE! Ony budou ještě knížky dvě! Minimálně dvě :-) tak hodně sil na vše, co musíš a chceš zvládnout, no a pusa pod Horu letí ❤️

(6.8.2019 12:19:08)

No jejda, už je jen napsat :-) Ale těším se na vydání i na proces!