Marmeládový svět (nejen) o Velikonocích v médiích | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Marmeládový svět (nejen) o Velikonocích v médiích

Zveřejněno 13.4.2020

Chystá se jedno velké povídání do českého magazínu o domech a bytech… povídání o našem světě v roce 2020, světě plném změn. Chystá se také v Anglii kniha… nejen o marmeládovém dění za posledních několik let :-) A nejen čas za námi, ale také sny a převraty... popíše rozsáhlý novinový rozhovor, který vyjde za pár týdnů. 

O všem budeme informovat, ke všemu vás pozveme. 

Běžně lidé na Velikonoce rozhovory nedávají, běžně ani nezvedají pracovní telefony, ne tak můj sekretariát :-), ten snad jede non-stop, i během pomlázky :-) Na fotkách je i Max, poprvé v akci: domácí násilí na nebohých ženách :-)

A tak jsme o víkendu na dnešek připravili pro Český rozhlas, přesněji pro Radiožurnál, také pro zítřejší ČRo Plus a pro regionální stanice povídání o Mistrovství světa v marmeládách, nových neotřelých příchutích a… chuti zlaté pětiletky. Zkuste naladit, něco už běželo ráno, další poběží odpo. Uslyšíte i organizátorku soutěže Jane Hasell-McCosh z panství Dalemain, která vlastně může za všechno :-)
……………..
A mimochodem, pokud k vám Velikonoční zajíček nepřinesl vajíčka pro vaše děti, jako kurňa u nás, pak vězte, že chyba není ani na vaší straně, ani na jeho… a lépe už nebude! Situace se má takto :-(

 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit