Horečka úterní noci... od neděle :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Horečka úterní noci... od neděle :-)

Zveřejněno 20.11.2016

V kavárně a na baru je po malování jako „po výbuchu“ a nikdo netuší, kudy a čím začít… aby bylo rychle uklizeno, bo za pár desítek hodin je tu první velká akce letošního podzimu. Ten bordel vůkol, ten je fakt ukrutnej, hlavně, aby někdo nepředvídatelně nedorazil na návštěvu, si říkám…

Kojím, na stole nesklizeno po obědové baště, E-liška se chystá na poo spaní, když tu… buch, buch na vrátka. Pan P. vykoukne ven, vykulí oči a jeho pusa dokořán nasvědčuje, že je něco jinak :-) Návštěva!

Dita P. a její kouzelný porcelán! A doprovod, jasně :-) Miluju jí, a to i když přijede v momentě, kdy bych se bála otevřít i slepýmu. Pak stačila první vteřinka, dárek, kytice a docvakne mi, že se TO blíží neúprosně. O rok starší. Pozítří.

V ten stejný den ještě TO sežrání největší & nejlepší marmelády na světě! Snad nás v tom nenecháte - chápete, 108 kilo musíme prostě… sníst, kdyby na chleba nebylo!

Čekáme na vás od 10:00 do večera, oběd zajištěn, pan Čuně uvařil luxusní telecí gulášek, marmelády budou v prodeji a šampaňské, logicky, v dostačujícím množství :-) Jak už víte, novinkou je možnost si do přinesené nádoby koupit „na váhu“ kus z té největší!

Pozor, nelekněte se, součástí akce 22.11. je další Slet marmeládových čarodějek! Srní bude vzhůru nohama.


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit