VELKÁ JARNÍ SOUTĚŽ | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

VELKÁ JARNÍ SOUTĚŽ

Zveřejněno 26.6.2021

Jsme téměř u konce VELKÉ JARNÍ SOUTĚŽE! Poslední týden před námi. Poslední možnost získat VELKÉHO RUDÉHO GENTLEMANA z dílny KitchenAid. Tak neváhejte, on je dokonalý a touží najít domov! A hodnou hospodyňku s úžasnou kuchyní a velkými plány! Moc si přeje být s jednou z vás :-) 

Před rokem jsem strávila několik krásných dnů ve Francii u ikony nejen světa marmelád... madam Christine Ferber. Na pozvání a v produkci Süddeutsche Zeitung Magazin se zde připravoval náš velký dvojitý rozhovor… a náročný fotoset. Svět byl ještě v pořádku. Dnes si ty alsaské chvilky připomeneme VELKOU SOUTĚŽÍ o jednoho rudého gentlemana z produkce KitchenAid

K marmeládování patří i tzv. tyčák. Já ho tedy moc nepoužívám, vlastně vůbec :-) to víte, preferujeme hrubší marmelády, větší kusy ovoce a nedám dopustit na šťouchadlo na brambory. Ale Christine i mnozí z vás mají rádi také džemy jemné struktury, proto mixuje, mixují, mixujete.

Nejlépe pak je to pořádně frajersky, bez kabelů a v dokonalém designu. 

Takže budeme soutěžit o velkého pomocníka, elegantního a bez otravných kabelů! A také o naše marmelády! 

KITCHENAID BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ MIXÉR
Artisan Pro Line 

(rudý, s četným příslušenstvím v nádherném kufříku)

Koukněte, není nádherný? 
A jak na něj? 

Od 30. května do 30. června nakupte v našem e-konzumu cokoli z nabídky v hodnotě nad 1 000 Kč. Tím budete zařazeni (vaše objednávka) do závěrečného slosování, které proběhne 30. června. Pokud nakoupíte vícekrát, pak každá jedna objednávka jde do slosování a šance se zvyšuje. Následně obratem posíláme hlavní cenu a dvě další krásné marmeládové ceny a podělíme se s ostatními o fotografie z akcičky.   

Soutěž trvá do 30.6. 2021, vyhlášení 4.7.2021

No a kdo si naší spanilou cestu za Christine Ferber nepamatuje, pak... tady je původní článek. 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit