Včerejšek byl dokonalý :-) A nová knížka? | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Včerejšek byl dokonalý :-) A nová knížka?

Zveřejněno 13.1.2022

No ne, vylezu v půlce zimního spánku z lesního doupěte, je někdy po půlnoci, stovky kiláků se řítím do hlavního města, mráz nalevo, mráz napravo, odložím caparty, odložím také moji starší polovičku – šup s ním do vojenské nemocnice, a jupí na rajs! Za holkama. Do baru. To zní děsně, co? Ale ono to tak vlastně i bylo. 

Chystáme něco nového? Chtělo to řádnou a odbornou konzultaci. Taky… probrat situaci, manžílky, záškoláky i ty budoucí, pochválit se, jedna druhé podepsat nějakou tu knížečku a… tak mám konečně doma od nejmilejší Dity P. její kuchařku „Dětem“ i hromadu dobrých rad; a od krásné IF z Werichovky zasejc lahodný koňáček a plán… A kus jejich síly! A aby toho nebylo málo, tak… mám sice už snad 4 roky smlouvu na čtvrtou knihu, mám ji rozdělanou, ale asi až ten včerejší „nátlak“ úspěšné autorky ještě úspěšnějších knih, abych sebou mrskla, že se těší, mi dodává koule TO dodělat! 

Takhle sem si užívala den plný neřestí, dívčího smíchu a radosti. Určitě z toho vyleze něco super pozitivního pro naše společné fanoušky, klienty či hosty. Pro vás. 

A jak to dopadlo se zbytkem party? Děti mi vrátila hlídačka se smutkem, že je opouští, chlápka mi posléze vrátila nemocnice s radostí, že tam nezůstane, bo dost sní a nová ministryně jim prý skrouhla rozpočet na gáblík na hospitalizovaný kus. Jako bonus jsem k němu dostala zpět (po pravidelné revizi) i andělskou krabičku: AED 

............

Fotka v textu? Roky stará, bohužel, ale nezapomenutelná: snídaně s naším chlebem a marmeládou na Srní, s kamarády a dobrými hosty!


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(14.1.2022 08:11:12)

Milá Blanko, krásná IF z Werichovky...plán...koule dopsat knihu...no, mám hned hezčí den! Posílám pusu Vám všem a taky pohlazení divokým koním, co máte kolem chalupy, to musí být nádhera! Žádné sedlo, žádná uzda, volnost a neskutečná lehkost bytí...já zvířatům často závidím, obyčejný život v souznění s přírodou...

(14.1.2022 08:41:39)

Ahojky... a těším se vlastně také :-) Pozdravy vyřízeny :-) Krásný víkend!