Summer Virtual Games… let na 500! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Summer Virtual Games… let na 500!

Zveřejněno 14.8.2020

Jedeme v tom společně se stovkami dalších běžců, vlastně jsou jich v několika kategoriích 3 000… Letní virtuální hry 2020. První ročník. Přihlášena jako jedna z prvních, číslo doma připraveno dlouho před závodem a výběr padnul na půlkilometrovou trať od Zalužanského zámku směr zámek Orlík! 

Pařák děs, den předem absolvuje závod Zátopkova 10 a navečer Night Run, jeden na půl kilometru, druhý ještě o 300 metrů delší! Přesto Eli v plné síle nastupuje k úžasnému tempu. Průběh a výsledek zaznamenáváme prostřednictvím Endomondo a Suunto. Leť Anděli, leť, zazní z doprovodného „vozidla“, koloběžky šéftrenéra a… na malé atletce je vidět to nadšení uhánět dlouhým krokem k cíli! 

Pětistovku s mírným záporným převýšením dáváme za  1.55 a… asfalt se roztéká. E-liška se tváří jako liška podšitá, chce znovu, bylo to krátký! Dobrá, zpět na start a… jedem! Druhá pětistovka je za 2.01. Pro jistotu, kdyby náhodou někdo nechtěl věřit :-) Suunto je dobrý pomocník, zaznamená vše dokonale a přesně! Sdílíme výsledek do systému Letních Virtuálních Her. Díky míří organizátorům za príma akci a… na druhou stranu, už dost virtuálů, chceme Fofrovat na Férovku! 

A ofiko výsledky? Z 57 dětí (kluci i holky spolu věku naší Lišky) bereme zlato! Obě pětistovky zaběhla v nejrychlejších časech.

..................

Pozor, pozor, zpráva pro fanoušky! Eli se nebude tuto sobotu odpoledne účastnit dalšího kola Běhej lesy na Karlštejně. Bohužel... kolize časů s jiným závodem! V 17.45 bude startovat na druhém běhu seriálu Night Run v Mostě! 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit