Prodáváme ráj | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Prodáváme ráj

Zveřejněno 8.12.2021

Zvažovali jsme to od počátku covidového období, které nám udělalo nemalé čáry přes rozpočet, ale letos rozhodnutí dozrálo. Možná i to, že máme doma „závodní tým“, který zabírá čím dál více času a naší dispozice, je důvodem, proč je třeba přejít k činu. Netušili jsme před lety, kam nás děti povedou, jaké budou jejich sny, cesty a že... jsme tu už především proto, abychom je plnili. A i na této cestě je u nás doma shoda malých i velkých. 

Po necelých pěti letech tedy prodáváme náš dolomitský ráj. 

Nasazení na 190 procent, které jsme tady v Malga Ciapela nastavili jako standard, je v přímém rozporu s potřebami přípravy Eli a za chvilku i Mii a Maxe. Klidně si to někdo může přeložit tak, že je třeba přestat makat a sloužit druhým, a začít si užívat závodů a dění okolo... v předolympijské dekádě :-) :-) 

Podrobnosti konkrétním zájemcům, leč raději předem uvádím několik limitujících „drobností“. Součástí ceny budou pozemky cca 30 000m2, dům s povolením k významnému rozšíření (soukromé nebo komerční využití), turistická aktivita, koncese, společnost s ručením omezeným s ekonomicko-právním zázemím, vybavení, nová a schválená projektová dokumentace ke stavbě restaurace se zázemím, případná pomoc a rady :-) 

Obchod je realizovatelný podle časové potřeby. Cena není ku smlouvání, nemohu prodávat pod naši nedávnou investici, a bude stanovena okolo 1.8 až 2 mil. Euro, podle finální zůstatkové hodnoty nemovitosti. Nelze vyčleňovat jednotlivá aktiva, prodáváme v bloku jako 100% obchodní podíl v italské společnosti s ručením omezeným.

K dalšímu kontaktu využijte našeho emailu. 

Howgh.

Dojmy, city a slzy až později. 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(13.12.2021 13:09:42)

Je fakt, že Malga nám dala nové přátelé, dobré přátelé! Dala nám i ochutnat dosud nepoznané,např. pizza alá Blanka,domací grappu...Taky mě málem připravila o život...to když jsem "dobrovolně" vynášel na zádech malou Miu, nahoru na Ombretu. Ale potom ten jogurt tam na salaši...za odměnu...pohádka!! Někomu ale Malga zase vzala...třeba auto,když táhlo do toho šílenýho kopce obytnej přívěs :-))) No nic...vzpomínek je hromada. Jedeme dál přátelé a kamarádi!!!

(13.12.2021 13:55:04)

Ty společné chvíle tam nám nikdo nevezme... a nikdy je nezapomeneme. 

(12.12.2021 18:05:43)

Já vím,že jsi psala dojmy,pocity a slzy až později jenže to nějak nejde.Chápu a myslím si že trochu i vím jak to je a proč to tak je ale přesto je mi z toho nějak smutno.Radši už mlčím neboť písmenka se mi začínají rozmazávat přívalem vzpomínek které se tlačí do očí...

 

(12.12.2021 20:02:16)

Ta bolest je nekonečná... děti brečí, kdykoli se o tom zmíním... Ale, Malga nám dala start nové epochy, nové cesty, nového snu, dala dětem ten nejlepší základ pro sport, pro život. Eli dnes na Kvildě běžela 17km na běžkách tak rychle, že sem jí prostě... nestíhala. Začala v Dolomitech. První titul na běžkách má z Cortiny. Právě dnes sem na to vzpomínala, když sem se jí snažila doběhnout... A Malga nám dala poznat dobré lidi. Přátele, sakra! Tys jedním z nich. Vy dva... Počkej, až na to budeme v letadle za klokany vzpomínat :-)))) Proto děkuju, že sem měla to štěstí...