Pošťák 2x nezvoní, a holky to chtěj taky... | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Pošťák 2x nezvoní, a holky to chtěj taky...

Zveřejněno 8.11.2016

Takhle to vypadá, když si myslím, že dole holky makaj, a já mohu "v klidu" uspávat divou zvěř! Prý vážná debata o zefektivnění procesů :-), mi vysvětlila Barča a Janička se jen culila. Pravda ale je, že bylo chvilku před půlnocí po pořádném zápřahu – díky holkám v tyto dny odešla neuvěřitelná tlupa zajíců!

Mimochodem, pokaždé když ty ušáky do světa pošleme, se nám jako na potvoru začínají notně pošramocení vracet! Třeba dnes od paní M. z Andělské Hory, pana L. a paní S. z Prahy… atd. Jakoby nestačilo, kolik nám toho pošta rozfláká cestou! Přátelé, prosím, věnujte zvýšenou pozornost vašim schránkám, kde bude jistě v těchto či příštích dnech oznámení, pokud vás doma nezastihnou. Jedná se o „balíky do ruky“, které pošta ukládá jen týden! Od nás jsou dneškem všichni ZVP (zajíc v pytli) na poště a na cestě do nových domovů!

Zajíc nedodaný, který se vrátí domů na Šumavu, je zajícem poškozeným, zajícem, který je nešťastný a generuje ztrátu :-( Děkujeme za pozornost… a fakt nevěřte americkým dezinformacím, pošťák někdy nezvoní ani jednou, natož "vždy dvakrát"! Ověřeno Českou poštou!


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit