Noci na zámku * Unique Nights at Chateau Zaluzany | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Noci na zámku * Unique Nights at Chateau Zaluzany

Zveřejněno 14.11.2019

Nasazení to bylo děsivý, ačkoli jsem si myslela, že za jeden výlet do Prahy pořídím vše potřebné, vlastně to bylo zbožné přání mého muže, opak byl pravdou. Dva měsíce lítání, hledání, přeměřování a napravování chyb. Máme velké auto, a přesto jsme ho naplnili po střechu dvanáctkrát! A k tomu 2x použili dopravu náklaďákem, kurýrní přepravu, profesionální montážníky a občas i nějaký kamarád musel přidat ruku k dílu. Nu, nyní je hotovo. Tak na 95%, protože vylepšovat budu ještě dlouho, jistě někdy někde uvidím něco, co se bude více hodit, více líbit… atd.  A protože mám zase (ach jo) 22. listopadu narozky, dostávám tzv. dárek předjezdec - otevíráme náš nový projekt „Noci na zámku“. 

Blanka Milfait & Zámek Zalužany
A u t h e n t i c  S i g n a t u r e  o f  Q u a l i t y

Ubytování v kategorii **** a ***** v zámeckém stylu s autogramem B.M. 

Barokní zámek v rokokovém stylu, na základech gotické tvrze z konce 13. století, snoubí historický rámec a vybavení s designovou modernou, funkcionalismem a střídmostí severských linií. 

Neaspirujeme na čistý luxus, ale navozujeme pocit dokonalého odpočinku, na míru šitých služeb a garantujeme soukromí nikým a ničím nerušené.  

Pro vaše NOCI NA ZÁMKU jsou k dispozici

Tři dvoulůžkové komnaty Max Teo, Mia Ronja a Eli Anna vestavěné do staletého podkroví mezi zámeckou věž a zvoničku, vybavené vlastní koupelnou a toaletou (rozměry 39, 32 a 28m2)

(sprcha nebo vana, vlastní el. topení, koupelnová kosmetika, přezuvky, ručníky, fén, možnost užití vybavené kuchyňky v mezipatře, bohaté bufetové snídaně, garance klidu, soukromí a relaxu, možnost transferu z letiště či nádraží, concierge / osobní koordinátor, trezor, bezpečné parkoviště, možnost objednání večeře připravené přímo Blankou Milfait, denní úklid komnat, denní barový servis, wififlek, předlékařská služba první pomoci first responder, včetně vlastního AED pointu, služba recepční pohotovosti 24/7 - zámek nabízí různá zákoutí k odpočinku a četbě, vzácnou historickou knihovnu s krásnými tisky, rozlehlý lesopark k procházce i posezení u skleničky šampaňského nebo šálku dobrého čaje, možnost grilování. Areál i objekt zámku je celý důrazně nekuřácký a nejsou akceptována zvířata. Pro obchodní jednání, oslavy a jiné příležitosti se nabízí možnost pronájmu Slavnostního sálu nebo Gotického sálu. Vaše účty lze hradit i platební kartou nebo převodem)

Luxusní pětihvězdičkové apartmá České královské komory (o ploše 85m), zabírající jižní křídlo reprezentativního patra zámku, s krásnou koupelnou s výhledem do parku, přístupem k barokní kapli a renesančními třímetrovými kamny. 

(šampaňské jako welcome drink, sprcha s vanou, centrální topení, koupelnová kosmetika, přezuvky, župan, ručníky, fén, možnost užití vybavené kuchyňky v mezipatře, vlastní varná konvice, kávovar a minibar s ledničkou, velkoplošná TV s mnoha kanály, bohatá bufetová snídaně, případně snídaně servírovaná do sousedního Dámského salonku, garance klidu, soukromí a relaxu, možnost transferu z letiště či nádraží, možnost pronájmu limuzíny s řidičem, concierge / osobní koordinátor, služby back office, služba praní, žehlení a čištění obuvi, donos zavazadel, trezor, bezpečné hlídané parkoviště, možnost objednání večeře připravené přímo Blankou Milfait, denní úklid apartmá, denní barový servis, welcome set /voda, ovoce, čokoláda/, privátní wifi, předlékařská služba první pomoci first responder, včetně vlastního AED pointu, služba recepční pohotovosti 24/7 - zámek nabízí různá zákoutí k odpočinku a četbě, vzácnou historickou knihovnu s krásnými tisky, rozlehlý lesopark k procházce i posezení u skleničky šampaňského nebo šálku dobrého čaje, možnost grilování. Areál i objekt zámku je celý důrazně nekuřácký a nejsou akceptována zvířata. Pro obchodní jednání, oslavy a jiné příležitosti se nabízí možnost pronájmu Slavnostního sálu nebo Gotického sálu. Vaše účty lze hradit i platební kartou nebo převodem)
   
V okolí zámku k vidění: Písek, Tábor, České Budějovice, hrad a vodní nádrž Orlík, hrad Zvíkov, hodinku z Prahy a 20 minut od letiště v Příbrami. Kilometr od hlavního tahu Praha / Písek / Strakonice. 

Ceny ubytování
Komnaty Max Teo, Eli Anna, Mia Ronja: 
2 450 Kč / 95 Euro na noc pro dvě osoby, včetně snídaně 

Apartmán České královské komory:  
3 450 Kč / 135 Euro na noc pro dvě osoby, včetně snídaně

Rezervace výhradně emailem na: blanka zavináč blanka-milfait.com 
Přijímáme Kč i Euro, komunikujeme česky, anglicky, německy a italsky.

Nevhodné pro osoby se ztíženou pohyblivostí. Při rezervaci s malými dětmi nutno věnovat zvýšenou pozornost jejich pohybu po zámku a faktu, že se jedná o kulturní památku s historickým vybavením a zařízením.    

FOTOGALERIE PROJEKTU NOCI NA ZÁMKU 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(18.11.2019 20:25:14)

Krásná fotka Blani

(18.11.2019 20:27:16)

Opět mi to zveřejnilo jen první větu. :-) Ještě jsem psala, že Ti, kteří k Vám jednou najdou cestu, se budou vždy moc rádi vracet. Ať se daří. 

(15.11.2019 11:00:16)

No totok :-))) ta Tvoje fotka! SAMICA ❤️❤️❤️

Jinak nocím na zámku fandím a přeji, ať se daří! K tomu posílám pusu z "jarních" slunečných Beskyd, počasí opět na hlavu postavené...

(15.11.2019 11:07:33)

Samica hlásí, že u nás kosa, a u nás dole super kosa, půl metru sněhu, zavřeli silnice, passo i školy :-) A je to tu zase! Super! 

(15.11.2019 02:36:08)

Mate to tam moc hezke Blani,urcite se ozvu az doletim,alespon na 2 noci...a moc Vam to slusi...proste kocka

(15.11.2019 08:33:42)

Budu se moc těšit, a umíme natáhnout i červený koberec :-) až k autu.  A děkuju za tu kočku :-)

(14.11.2019 21:29:22)

Parádní prezentace, krásný fotky a...ty nohy! Meruňko !! 

Přeju ať lidi "bukujou",budou moc spokojený !

(14.11.2019 21:44:54)

mysle si jistě nohy u toho stolku, jasně, trochu "zatočený", ale to je stylem :-) :-)  Děkuju za milá slova přesto a doufám, že si k nám hosté cestu najdou...