Naše první Online Velikonoce, dárek pro vás | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Naše první Online Velikonoce, dárek pro vás

Zveřejněno 27.3.2021

POSLEDNÍ možnost dostat exkluzivní marmeládu ZDARMA k objednávce! No, nikdy jsem eshop nechtěla, ale doba změnila… i můj názor. A to se zdával neotřesitelným :-(  A že budu dávat velikonoční dárky online, protože prostě C-19, to je také nálož. Zvláště pak, když si děti prohlížejí fotky z pohádkových Velikonoc v Pohoří na Šumavě, na šumavském Srní nebo v Dolomitech u jezírka s jejich milovanými zlatými pstruhy. Nebo na zámku u právě se probouzejícího rosária... ty z loňského roku. Bývaly to pohádkové Velikonoce. Bude ještě někdy svět jako dřív? 

Dnes jsou svátky onlajnové. Nepotkáme se s přáteli k popřání si, k vyšupání, k přípitku, ale… mohu Ti kus nás, našeho sladkého světa nejlepších marmelád poslat. Však k tomu máme ten nový eshop :-) 

No ano, sice jsem o tom ještě ani nestihla poreferovat, ale… ty Velikonoce klepou na vrátka, tak to vezmu trochu šupem, je TADY.

Co nás dnes napadlo? V roce 2013 jsme měli na Velikonoce v Pohoří hromady sněhu, a taky malinký trh uprostřed rozbořeného kostela. Já s rakouským přítelem Erikem, vzpomínáte na něj (?), jsme prodávali domácí chleby, uzené a marmelády, soused z Rakouska sýry a druhý šnaps. Basta. Stačilo. Přijelo několik set lidí! Nejkrásnější trh na světě! 

Vlastně jsem ještě napekla mazance, poctivé a bohaté, voňavé a… prostě jako dřív, a na stánku je rozkrájela, potřela marmeládou a rozdávala. Byla to jablíčková s karamelem a brusinkami z okolních hvozdů. Posléze se z ní stala jedna z nejvyhledávanějších, a mám takový pocit, že od odstěhování naší rodiny do Dolomit, jsem ji pořádně nedělala, snad jednou pro nějaký dokument. 

Je tedy ta správná doba! 

150g VELIKONOČNÍ JABLÍČKOVÁ S KARAMELEM A ROOOZINKAMI (185 Kč)
(namísto brusinek)  

BUDE DOKONALE ZDARMA 
ke každé objednávce nad 1000 Kč z našeho eshopu!

Tuto marmeládu nelze zakoupit samostatně. 

Akce platí od publikování nabídky do 28. března 21:00h, neb svátky slavíme letos takto:  
Velký pátek - 2. dubna,
Velikonoční neděle - 4. dubna,
Velikonoční pondělí - 5. dubna 

Budu se těšit a hurá na nááákupy

.................

Ještě pár slov k dnešním fotkám, úvodní je z mého prvního reklamního focení marmelád na Pohoří, na podzim roku 2012. Ta u textu pak vzpomínkou na náš karavan, se kterým jsme projeli přes padesát zemí světa... a kde vyrůstala první roky života Eli. Foceno na Velikonoce v Praze. 
  
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit