Montane Marmalade Run, 10 kilometrů utrpení | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Montane Marmalade Run, 10 kilometrů utrpení

Zveřejněno 28.2.2015

Tak trochu netradiční marmeládová královna, zařezaná od bláta jako dvéře od chlíva a prý moc nesplňuju „ideály“ matky uvázané k plotně, říká Lord Burney, vítěz zlaté medaile za vlastní jeho marmeládu v kategorii marmelády politiků :-) Pravda je, že celou noc nás děsila vichřice.

Loni pršelo ještě ráno před startem, kros to byl blátivý, protože se běželo pastvinami panství Dalemain, místa, kde se pořádá Worlds Marmalade Awards. Bylo nás sto dvacet a já jsem trochu podcenila znalost terénu, nevěděla pořádně kudy kam, nepřipravila se a bylo z toho druhé místo v kategorii, šesté místo v ženách. Chlapíků jsem pak za sebou měla slabou stovku. To loňská statistika.

Letos to byla…  větší nálož. Děs. Opět cedilo a opět přes louky, kde se za provozu (tedy za našeho běhu) pasou ovce a jeleni, opět přes brody, zídky a plůtky, opět po kotníky v blátě a s vichrem, co profukuje až na kost. Já od loňska méně naběhala objemy, přibrala kila a „zestárla“ o rok :-) A na startovní listině se objevilo 2x tolik běžců, co loni: 250! Letos to prostě byla… pořádné mela.

Podmínky byly ale pro všechny stejné, já to moc nedala :-( a jsem dvacátá.

...

Jasně, fotka je z loňského ročníku, už byla na serveru, letošní prostě díky připojení nenatáhnu. Za pár dnů sem ale prsknu fotoreport z celého víkendu :-)


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit