KŘEST PPDV - POZVÁNKA a další termíny | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

KŘEST PPDV - POZVÁNKA a další termíny

Zveřejněno 16.11.2016

Ještě se několikrát vyspíme a sejdeme se v pětihvězdičkovém Boscolo Prague - Autograph Collection Hotel, abychom společně na světě přivítali moji druhou knihu…

Přivítáme také mého osobního a vzácného hosta, dámu, které si velmi vážím, pak budeme křtít, zpívat i pít, někdo si i zatančí. Budeme si povídat, koukat na poslední Danův film o našem ostrovním šílenství, a… už dnes se můžeme těšit na dokonalé čtení z knihy od mistrů slova: pana Otakara Brouska ml. a nově též pana Jana Přeučila! Kdo si pamatuje čtení k POV na prvním křtu, ten ví, že… to bylo o moc lepší než text jen napsaný :-)

Jsem moc ráda, že nás hudebním recitálem potěší swingový mág Jan Smigmator, a mám takové tušení, že to krátké zrovna nebude! Hurá!

A dokonalým překvapením bude jistě odhalení, kdo nás to příjemným odpůldnem provede! Já věřím, že ten nejpovolanější :-), a za tím účelem dokonce balený do white tie!

……………………………………………………………….

Pro ty, kteří ještě doteď netuší, pak… kniha vychází jako cestovatelsko - gurmánské resumé s přesahem do říše objevování ostrovů nejen v mořích a oceánech světa, ale i těch uvnitř nás samotných, vychází jako výsledek devítiměsíční Ostrovní expedice Volvo & Blanka Milfait Rallye 2016.

……………………………………………………………….


Každý host obdrží vzácný marmeládový dárek z manufaktury Blanka Milfaitová & dcery, s.r.o. 
Nejodvážnější kniha roku bude v místě k prodeji. 
Zveme vás souběžně na skleničku sektu. 
Prosíme o dochvilnost.

S úctou a poděkováním partnerům: 
Mladá fronta / Volvo Car Czech Republic s.r.o. / Perrier / Vittel / Pago / Slunečná kavárna / Potten Pannen Staněk / Mauviel 1830 / Zwilling J.A.Henckels / Little Rock Star / Krásný Venkov / Boscolo Prague  Hotel /

 

Pozvánka platí pro nekonečný počet hostů :-)
Prosíme, nechte doma sportovní oblečení, dbejte pokynů hostesek a ochranné služby (nežádejte po nich telefon.čísla), děkujeme!


……………………………………………………………….

Nadcházející termíny:

22.11., 10-19:00h             
Srní – společně sníme největší marmošku na světě a oslavíme jedny narozky, souběžný prodej marmeládových pokladů a citrusů, které den předem přiveze pan P. z Neapole!

25.11., 19-21:00h             
Cheb – Galerie 4, vernisáž výstavy fotografií Cesty marmeládové královny, beseda o PPDV, prodej marmeládových pokladů. Výstava potrvá do 11.ledna 2017.

7.12., 16-17:00h               
Ostrava, Dům knihy, beseda a prodej PPDV, soutěž o marmeládové poklady

9.12., 17-18:00h               
České Budějovice, OC Géčko, autogramiáda, soutěž o marmelády, prodej PPDV

13.12., 16:30-17:30h       
Brno, Knihkupectví Barvič a Novotný, autogramiáda, soutěž o marmelády, prodej PPDV

Poté pár dnů „volna“ a v lednu startujeme extrémní ROAD SHOW s PPDV!

Knihovny se opět snažily a tak z plánovaných 14 dnů jsou 3 týdny cestování a besed! Detaily ještě přineseme, ale těšit se můžete… třeba zde: Beroun, Trmice, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm, Frýdek Místek, Chodov, Sokolov, Tábor, Milovice, Slavičín, Mokré!


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit