Innogy Winter Run 2021, 3. závod | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Innogy Winter Run 2021, 3. závod

Zveřejněno 23.2.2021

Konečně jeden závod téměř za rohem. Letíme směr Praha, sluníčko svítí, modré nebe, celá parta i s nejstarší sestřičkou Nikolkou míří na Ladronku! Mia bude též startovat, Max zasejc fandit, prostě… všichni spolu! A přijedou i kamarádi. Píšu o sobotě dvacátého. 

Startovka vypadala jako přebor Dukly. V mnoha věkových kategoriích alespoň pár slavných armádních dresů bylo! Příjemné násobně v den, kdy se v Ostravě koná HMČR v atletice a nejeden stejný dres byl i tam… na zlatém stupni pro vítěze. Včetně E-lišky favorita, sprintera Jana Veleby. 

Trať měla tentokráte necelých 450 metrů a opět se startovalo individuálně, aby pořadatel zajistil potřebný sociální distanc. Dobrovolníci rozdávali roušky, všichni dodržovali, co bylo třeba dodržovat a atmosféra opět na jedničku! 

Mia letí jako čert, doprovod ji dělá E-liška a všichni divoce fandí! Paráda! Těšíme se na výsledky! Za několik minut, jen co si Eli vydechne, startuje sama na její trati! 

Leť anděli, leť… zní Ladronkou a prvorozená nenechá nikoho v nejistotě. Ačkoli má za sebou dobrou atletku ze stejného přípravkového týmu Dukly, Julii, nebo třeba Annu, čtvrtou z Čokoládové tretry, ale také kamarádku Šárku, další velmi dobrou běžkyni, je rozdíl patrný. Odpoledne dostáváme online výsledky a: 

* Mia Ronja vyhrává kategorii U6, je první i mezi kluky.
* Eli Anna vítězí v kategorii U8, též poráží přítomné chlapce.

Den na jedničku, den s kamarádkou Šárkou, kterou obě sestřičky prostě milují! Následuje pizza v Mníšku, pizza pro velké malé vítěze a pak hybaj domů, čeká nás FB stream z již zmiňovaného atletického mistrovství České republiky v ostravské hale.   

Sobotní závod byl pro obě minislečny třetím v řadě ze série Innogy Winter Run. Tři závody, tři vítězství. Eli si tak vybojovala, mimo medaile a ceny od pořadatelů i… elektrické piano. Odpoledne dorazil Mr. Piánko, Eli učitel na klavír, a dovezl objednaný dárek :-) 

(Pokud Eli sleduješ na Instagramu, znáš foto z toho dne - pokud ne, ráda Tě pozvu...) 
…………..
Mimochodem, Eli je sedm let. Dítě žijící jinak, než někteří zvládají akceptovat. Na jejím instaprofilu, kde sdílí s kamarádkami atletkami z celého světa jejich společné zájmy a sny, kde prezentuje to, jak trénuje, jak si hraje se sourozenci, cestuje či závodí, jak jezdí na koních nebo hraje na kostelní varhany – na profilu o malém nadějném sportovci, jsme jen za včerejšek museli zablokovat a nahlásit dva anonymní aktivisty, nechutně plivající zbabělce, navážející se sprostě do všeho, co Eli tvoří, kým chce být a kam ji vedeme. 
 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(24.2.2021 02:17:00)

Open velka gratulace jak Mia tak Eli a ja stale doufam,ze v Cechach konecne politici dostanou rozum a ja budu moci priletet.Jak jsem jiz psala,necham se rozmazlovat na zamku.Moc se tesim a samozrejme jste vitani v Utahu.Tady zatim zijeme ok,jsme zdravi,masky pouze do obchodu a vse funguje,jo deti ve skole a ja s manzelem dnes krasna lyzovacka....slunicko,modra oblloha.....moc fandim

(24.2.2021 10:16:36)

Děkujeme a moc pozdravujeme! Věřím, že to jednou vyjde! Rozmazlovat umíme :-) Krásný konec zimy, u nás je 10 nad nulou a sluníčko!