Indiánka z lesa Ženou regionu… | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Indiánka z lesa Ženou regionu…

Zveřejněno 19.5.2015

Když probíhalo předávání cen v regionech, trhala jsem krvavé pomeranče pod Etnou, aby bylo čím vyhrát další zlatou na světové soutěži :-) Chvilku poté, namísto galavečera v luxusu pražského hotelu The Augustine, kde bylo k vidění mnoho čelních politiků, úspěšných žen z regionů i krásných modelek, jsem zase trhala na Sicílii ty nejlepší citrony :-) Když mě poté chtěl pan místně příslušný senátor předat cenu ve Sněmovní ulici, na malém a jistě milém soukromém přijetí v Hlavním sále Senátu, trhala E-liška rekordy v noční horečce… a já musela zrušit mecheche i druhý den televizní natáčení. A tak mě diplom a poukaz na 4 000 Kč v kosmetice (mám mezery, nikdy jsem o té éšopové značce neslyšela), předala poštovní doručovatelka.

Chtěla bych k tomu dvě poznámky. Vám všem velké poděkování za hlasy, protože to vy jste rozhodli! Jak víte, byla to poslední moje účast v soutěžích, anketách i… prostě kdekoli.

Ale… Ženou regionu se v našem kraji měla namísto mě stát žena, která mě samotnou nominovala. V regionu, obci i v různých sdruženích podnikavá, úžasná i úspěšná, obdivuhodná a… prostě paní starostka Chluman, Ivanka Vlková, „maminka“ zahrady Ky.By a iniciátorka Pro Šumavsko, z.s., před kterou, jako jednou z mála smekám.


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit