Chystá se pálivá premiéra | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Chystá se pálivá premiéra

Zveřejněno 7.4.2021

U nás v Dolomitech jste si velmi oblíbili domácí „peperončinový olej“! Základem je exkluzivní olivový panenský olej z Puglie, ten znáte z e-obchůdku, a my si v něm macerovali různé bylinky, koření a také… super pálivé papričky! No jo, nejen v grapě se dlouhodobě máčelo cokoli dobrého a zdravého, ale také v oleji :-)

Byl naprosto nepřekonatelný pro přípravu těstovin… takové spaghetti aglio, olio e peperoncino, hmmm…, nebo na finalizaci grilovaného masa, co dělal Roberto na tom velkém tálu oproti Baru El Morbin, a… fakt sednul na pizzu od Stefanie! Třebas na tu s již tak nemálo pikantním neapolským salámkem. Naši štamgasti mají prostě pořádně pikantní chutě a vytříbený jazýček!

Dnes pro vás máme brášku toho našeho, dokonalý originál jihoitalský od Muragliů, oceňovaný na mezinárodních soutěžích a z čerstvých (!) pálivých papriček… Peperoncino Calabrese! 

Jak na něj?

Od 8. dubna je v obchůdku k objednání!

Budeme se těšit na vaše recenze!


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(7.4.2021 14:04:32)

No ten bude...na špagety,třeba. A i na tu pizzu,třeba...hmmm. Si objednám!
Toho nepálivýho brášku už jsem skoro vypil...

(7.4.2021 16:36:15)

S tím nepálivým dělej to, co mne naučil pan P., denně ráno na lžičku... na lačno, každý náš prcek už od dob jejich kojení, a jsou jako řípa! No a o zbytku víš to co já, je lususní prostě :-)