A máme ho tu opět! Zajíc ušatý v pytli, řečený Velikonoční! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

A máme ho tu opět! Zajíc ušatý v pytli, řečený Velikonoční!

Zveřejněno 28.2.2017

Po léčbě šokem, kdy Zajíci v pytlích zaměstnávají manufakturu po týdny, kdykoli je vyhlásíme, raději vše pořešíme s předstihem.

Zajíc bude mít letos objemově přesný obsah. Po jedné sklence 80g, 160g, 220g, 250g. Čtyři kousky. Příchutě jsou na nás, stopro tam bude i citrusová, něco netradičního a klasika, kterou milujeme my i vy!

Kompozici skleniček - a zde díky za pochopení předem - neměníme. Snažíme se zjednodušit proces na maximum a dovolit tak každému jednomu zájemci, aby si svého ušáka na Velikonoce pochoval.

Cena Zajíce činí 900 Kč, a skládá se ze 4 marmelád, poštovného a balného.

Pokud si přejete Zajíců více, násobte ceny balíku, mínus stovka za poštovné co jeden násobek. Tedy, dva komplet Zajíci stojí 1700 Kč, tři 2500 Kč.

Objednávky přijímáme dneškem počínaje, do vyprodání zásob, případně do 10. března.
Odesíláme: od 25.3. do 5.4.

Objednávky zasílejte přímo do manufaktury: bara@blanka-milfait.com (pozor, ne na můj mail, jako vždy, ale na Barči, kdybych náááhodou do Santiaga vyrazila dříve)

Instrukce k platbě dorazí v odpovědi na objednávku. 
Krásné Velikonoce se Zajícem v pytli a pokud si myslíte, že pustíte Zajíce i jiným, sdílejte

Stále to bude balík do ruky, doručení den po odeslání, úložní doba týden. A protože jsme měli nemálo Zajíců, co kdosi v euforii objednal, ale pak dobírkou nepřevzal, a tím nám přidělal nemalé trable, poběží ti letošní chlupáči po úhradě předem -převodem. Díky za pochopení a také ušetříte dobírečné.


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit