Jste můj hrdina :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Jste můj hrdina :-)

Zveřejněno před 10 lety

Drahá paní Blanko,
v první řadě vám chci poděkovat, za ty úžasné poklady, které vychází z vaší kuchyně a za vaše nadšení a skálopevné přesvědčení, že je dobré věci dělat poctivě, pomalu a s péčí. Moc vás obdivuji a salutuji vaší odvaze jít si za svým i přes případné pochyby těch, kdo vaše nadšení nesdílí. Jste můj hrdina ;)
Dnes jsem k snídani měla lívance, co zbyly z víkendu. Nestihla jsem si připravit můj oblíbený skořicový cukr, tak jsem do malé skleničky na rychlo odebrala trochu manželova oblíbeného džemu (griotková Bonne Maman). To jsem si dala. Znovu jsem si připomněla, proč jsem zavařeniny nikdy moc v lásce neměla. Z té přeslazené hmoty mi trnuly zuby a mé oblíbené višně jsem sotva cítila. Nostalgicky jsem si vzpomněla na nejlepší zavařeninu, co jsem kdy jedla - váš višňový extra džem, co jsem si loni koupila na popud kolegyně, která mi o vás vyprávěla.
Lucie T.

Ahoj Blanko,
v minulém týdnu dorazily marmošky. Musím říct, že jsem dosud nevěděla, jak má vypadat marmeláda. No co ti mám vyprávět. Jednu jsme otevřeli hned poté, co přišel balík a večer už nebyla. I náš malej, kterej normálně marmeládu na rohlíku nejí, jí svačil a večeřel:-))) Takže marmelády jsou úžasný, děkujeme mooooc a brzy zase objednáme! Moc pozdravů všem.
Lída, Pípa, Bětka, Miki N.

Vázená paní Milfaitová,
písu Vám z Brazílie, z témer nejvýchodnejsího cípu severovýchodu, z hlavního mesta státu Pernambuco - Recife. Strávila jsem skoro dve hodiny ctením a posloucháním z CT 2 o Vás a Vasich marmeládách. Jsem opravdu u vytrzení nad Vasí kreativitou a umením a hluboce a v nemém obdivu se klaním. Jste opravdu Mistr Marmeládnický a chybí mi slova, abych vyjádrila, jak hluboce na mne Vase zivotní rozhodnutí zapůsobila.
Alena Moutelík de Aguiar

Krásný dobrý den paní Blanko,
tak jsem se konečně odhodlala k napsání pozdravu, přání, poděkování a objednání Vaší úžasné marmelády. Vy a vaše marmelády mě fascinujete.....ani nevím od které doby....kdy jsem o Vás poprvé slyšela a četla. Váš web si prohlížím každý den, k některým článkům se opakovaně vracím a čtu je znova, a vždycky Vám hrozně držím palce. I právě teď, po přečtení zprávy, že Vaše marmelády nebudou k dostání na více místech.....nejsem vůbec smutná a smekám... že jste taková, jaká jste a jaká chcete být, že si stojíte za svým a za svou filozofií a přístupem, a tím, jak to cítíte.....určitě to nebylo jednoduché rozhodnutí. Ale určitě se nemusíte bát, my všichni, co Vaše marmelády máme rádi, my si Vás najdeme na trzích, vezmeme útokem Váš stánek na Prague Food Festivalu, a nebo si napíšeme, jako teď já. Přeji Vám všechno dobré, ať se Vám daří, zdraví Vám i Vaší rodině a hodně radosti v nejlepším marmeládovém království na světě.
Petra M.

Vážená paní Blanko,
při čtení Vašich stránek mi dneska spadla brada a zároveň se mě zmocnil pocit  asi hrdosti /nevím, jak to přesně nazvat/ ta paní je přeci naše! Upřímnou gratulaci !!!  Víte, že úspěch /zvlášť v našich končinách/ se neodpouští!
S přáním všeho dobrého
Marie M.

Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit