Volvo & Blanka Rallye | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Volvo & Blanka Rallye

Zveřejněno 11.3.2020

Druhá expedice po 15 ostrovech světa. Startujeme na Zanzibaru, přes Orkneje a Vesterály na Krétu a Ynys Enlli, až po Trinidad & Tobago. Byl to lán cesty a devět měsíců. A já měla to štěstí, že jsem si za partnera vybrala Volvo. Přesněji sexy XC90! Bylo první dny na trhu, nejvyšší výbava, raketová úprava Polestar a… bylo to dokonalé auto. A partnerství. 

Navíc, fáro mělo tolik titulů, že nešly ani spočítat… Bavilo nás a věřím, že dodnes nikdo nepřekonal ten divoký itinerář… celou Evropou v horku i sněhu, vyschlými koryty řek i zatopenými lesy, po skalních masivech v ukrutných náklonech, nahoru na Nordkapp a… pak sjezdovkou až pod ledovec Marmolády! 

Vznikla z toho moje druhá kniha: Příběh psaný do vody. Vše doprovázelo mnoho článků pro tištěná média, řada TV pořadů, soutěže skrze sociální média a vlastní kanál na youtube. Byl to kolotoč, ze kterého se i nám točila hlava. 

Dnes jsem vám připravila pár snímků z té doby, některé pořídil můj muž, další náš dvorní fotograf ze Sicílie a většinu Petra, ta krásná fotografka a šéfredaktorka firemního Volvo magazínu, mimochodem, byl vyhlášen nejlepším firemním časákem! Na Petru, jinak také světově úspěšnou dokumentaristku kameramanku (extrémní přírodou planety), moc ráda vzpomínám, bavilo mě společné focení i sbližování, milovala jsem její svetr :-) Peťa byla také prvním a posledním fotografem, před kterým jsem se kdy (a 100% omylem) svlékla :-) 

Ne, ty fotky jsem do dnešní FOTOGALERIE nezařadila, ale… nikdy neříkej nikdy. 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit