Velikonoce v pytli, tak tam strčíme i zajíce | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Velikonoce v pytli, tak tam strčíme i zajíce

Zveřejněno 3.4.2020

Vzpomínáte na naše ZAJÍCE V PYTLI? Někdo ne? Prostě si objednáte VELKONOČNÍHO ZAJÍCE V PYTLI, balíček 3 marmelád, a my vám je pošleme poštou jako balík do ruky! Bude to rychlé, bude to super, bude to překvápko!

Nařízením vlády vám nemůžeme otevřít bránu k nákupu, přesto dokážeme dostat nej marmelády na světě až na váš stůl! 

ZAJÍC V PYTLI? No jasně, protože ani počet, ani objem, ani obsah si nevolíte, jen napíšete, že chcete zajíce v pytli! Tím pádem víte, že co ZAJÍC, TO 3 KOUSKY a přesně daná cena. Jistě, balíčků, tedy zajíců si můžete objednat třeba tucet :-)

Se zajíci se roztrhl pytel před několika lety a dodnes jsou součástí našeho nádherného vztahu, a doufám, že důvodem není jen to, že… takto jsou i levnější :-) protože nepočítáme žádné balné a přidáme další dárek z mojí zámecké produkce! 

Tedy, tři střední kousky dělají součtem vždy 800 Kč i s poštovným! Možná, že někdo v pytli najde 4 menší kousky, jiný 2 větší, ale to je kouzlo ZAJÍCE V PYTLI! Vždy to bude ale za oněch osm stovek a dárek navíc. 

Počet zajíců a adresu doručení pište do emailu: blanka@blanka-milfait.com, odesíláme obratem celý začátek příštího týdne, aby k vám zajíc dohopsal do Velikonoc! 

...............................
Našla sem pro vás fotku starou jako Eli, pár týdnů po porodu, na Pohoří na Šumavě, první rozhovor pro média (HN) a velké focení s René Volfíkem a Luckou Kučerovou. 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(4.4.2020 11:14:13)

Blani, už peláší na zámek, děkuji.

(4.4.2020 15:38:13)

Je jich tu už pěkná hromada, právě je po parku chytáme a cpeme do krabic :-)