Vánoční sólo pro Dokonalost & Krásu | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Vánoční sólo pro Dokonalost & Krásu

Zveřejněno 23.12.2019

Nenapadají nás jiná slova. Krása & Dokonalost. Poslední koncert roku 2019 na Zalužanském zámku. Famózní virtuoska Zbyňka Šolcová & harfa, nástroj králů, víl a bohyň. Nazdobený Slavnostní sál nekompromisně vyprodaný, hosté velmi dobře naladění a vše propojila bezchybná produkce. 

Pokud píšeme o špičkové kultuře, pak je to právě tato, a nic na skutku nemění zapadlost poslední středočeské vesničky... směrem na jih :-)

Brzo bude k dispozici i menší videozáznam :-)

V našem pojetí pak k příjemné předvánoční atmosféře, uklidňující i konejšívé a dobro navozující hudbě, a k elegantnímu prostředí rokokového zámku neodmyslitelně patří… gurmánský doplněk.

V ceně vstupenky obdržel každý host degustační talířek s dolomitskými špeky, pancettou i salámkem z divočáka, nechyběl sýr z pastvin pod nejvyšší horou Marmoladou, a rubínové jihotyrolské červené - prastará odrůda Lagrein! Dobře chlazené Prosecco Conegliano Valdobbiadene Superiore DOCG je na Zalužanském zámku prvním z nápojů, paní Blanka napekla tartaletky s domácí čokoládou a hvězdnou višňovou marmeládou, držitelkou zlatých hvězd z britských Great Taste Awards, nechyběla špičková káva… a pro milovníky čajů ochutnávka mnoha luxusních směsí Harney & Sons, co víc si přát?! 

Po koncertu měli všichni účastníci ještě druhou možnost setrvat v Gotické hale u šálku čaje či kávy, byl dostatek času prohlédnout si stálou expozici nejlepších marmelád na světě s možností nákupu Blančiných produktů a dalších dobrot, které se na Zalužanech prodávají. 

Každý host obdržel k odchodu přání krásných Vánoc, malý sladký dárek a poděkování od paní domu za účast. 
…………………………….

Prosba pro zájemce o další koncerty na zámku pořádané: 
opravdu kupujte lístky v předprodeji, aby to nedopadlo jako v pátek, kdy jsme čtyři zájemce nemohli uspokojit a dalším už mohli nabídnout jenom bidýlko! Spojení špičkové kultury a netradiční gastronomie je… téměř jistotou, že volná místa pro příchozí na poslední chvilku prostě nebudou :-(
…………………………….

Poděkování za podporu patří společnostem a značkám: 
Francouzské minerální vody Perrier a Vittel a italské prémiové džusy Pago, dodal partner večera, společnost Le Patio Int. Zvláštní dík patří Míše a čajům Harney & Sons, významné poděkování pak zaslouží pořádající společnost „Blanka Milfait - Authentic Signature of Quality“. 

Nahlédněte tudy! 

PRVNÍ KONCERT ROKU 2020 SE KONÁ HNEDKONC... 1.1.2020 :-)


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit