Trestní oznámení | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Trestní oznámení

Zveřejněno 18.5.2019

Tak a zase jedno poprvé :-( Nikdy by mne nenapadlo, že se v cizí věci budu takto angažovat, ale… ona vlastně není cizí. Tolik se dotýká každého z nás. Politická kultura, útoky slovní, bezprecedentní urážky, výzvy k zabití politického protivníka, zbabělost mnohých, včetně pána, na kterého trestní oznámení podávám, arogance a… prostě nějak mi to přerostlo přes hlavu a chce se mi zvracet. Taky brečet. 

Tak jsem poprosila mého právníka a souběžně napsala na Vrchní státní zastupitelství a Policejní prezídium.  

Vlastně za to může moje zaměstnankyně tady v Itálii. Máme za týden volby a ona kandiduje. Je jí 25, má univerzitu, mluví 4 jazyky, čistota duše dokonalá, skvělá holka k nezaplacení pro moji firmu. Mám ji ráda a angažovanost v komunálních volbách jsem jí i doporučila, aniž bych jen tušila, čím si bude chuděrka procházet. Předvolení boje, ubohé a nízké, napadání protikandidátů… a to tu jde prosím o nic, o neopravené silnice a málo dětí ve školce, například. Však jsme zapomenutá díry kdesi v Dolomitech. Žádná velká politika. A přesto se dennodenně setkává s podobnými kousky, jako je přípražský zastupitel za ODS Lang. Tak jsem asi nyní o něco citlivější, když se někdo jako dobytek projeví. 

Komu se to nelíbí, nemusí sem chodit. Podotýkám, že pokud by Lang takto vyzval k zavraždění kohokoli, bránila bych kohokoli! Děkuju za pochopení. 
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit