Sex on ski / Anebo byt na sjezdovce | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Sex on ski / Anebo byt na sjezdovce

Zveřejněno 10.12.2017

Je první den první mojí sezony v Dolomitech, otevírají se dveře lanovky a my stoupáme do téměř třech a půl tisíce metrů nad mořem. Jediná sjezdovka v Dolomitech, která začíná na ledovci. Jsme uvnitř 4 a 2 záchranáři. Můj muž po třiceti letech na lyžích. Poprvé. Jako malý na nich závodil, ale pak… 30 let nic. Nadává jako straka, jak ho bolí nohy… No to asi bude dokonalý porno, jak ho tak poslouchám a ještě, že ti okolo jeho žižkovskému klení v dialektu nerozumí.


Sjezdovka s nejvýše položeným místem startu v Dolomitech. Neuvěřitelných téměř 12 km sjezdu a necelých 2 000 metrů převýšení. Zpět do Malgy Ciapely, a to dokonale až do našeho kempu, dojedeme po čtyřiceti minutách. Borci to tu dávají za zlomek toho času ve vajíčku! My se na luxusním manšestru ale kochápe, fotíme, dokonale bavíme, líbáme, a kdyby tu nebylo nebezpečí potkání dalších sjezdařů…
Pro nás je to čtyřicet minut něčeho, čemu se říká ski orgasmus. Naprosto jedinečný zážitek! Bomba. Modré nebe, jehož západní část ještě zdobí měsíc, slunce pomalu šplhá na desátou hodinu. Devět pod nulou. Výhledy na svět, kterému říkám dokonalý. Můj svět. Náš svět. Mojí rodině tyhle divoké hory, vysoké nebezpečné hory dávají to, co společnost dole dát nemůže. Už to ani nezná. A je toho hodně. Sakra hodně.

Dostala jsem další pusu a prý… jeď, lyže máš tvrdé, téměř závodní. Rossignol Hero Elite Racing. Připadám si jako bojovník. Chránič páteře, moje helma POC umí vyslat v případě nárazu sms zprávu záchranářům s gps souřadnicemi, a delikátní sjezdové hůlky z karbonu o průměru pouhopouhých 11mm, vybavené expanzní pojistkou Trigger S - tedy, pokud píchnu hůlkou, kam nemám, hůlka ruku neutrhne, ani to se mnou nesmýkne…, prostě se madlo odpojí! Nikdy jsem nic takového neměla, tak se nezlobte za tu trochu technického popisu :-) Díkes patří panu P. a Professional Mountain Shop De Grandi Sport Marmolada.  

Ještě teď se mi točí hlava z rychlosti, dokonalosti, pohody i… byla jsem poprvé na lyžích s mým mužem. To vám musím povědět: předevčírem nakoupil vybavení a večer mi povídá, hele, co kdybychom místo cesty k účetnímu do Moeny… šli na lyže! Ano, je to téměř perverzní, dali jsme totiž jen jednu jedinou jízdu a pak, hybaj do práce. Za tím účetním. Do Val di Fassa. Mimochodem, na kase lanovky jsme byli první kupující zimní sezony 2017/2018, a dostali jsme tím pádem dárek - jedeme zadarmo :-)

Přijeďte si užít totéž, přímo na sjezdovce máme byt (dvě ložnice, obývák s kk, koupelna, wc, sklep a také garáž! Ubytujeme až šest lidí! Pronajímáme celou zimní sezonu, klidně po víkendech, týdnech… Cena 20 éček na hlavu, platba klidně v korunách. Vařit si můžete na bytě, nebo baštit u nás. Kdo nemá vybavení, umíme půjčit… téměř cokoli a v jakémkoli množství! Skialpy, sjezdovky, freeride, běžky, prkna, mačky, všechny typy bot, hole, cepíny, boby, saně, hůlky, sněžnice, helmy…, ale i průvodce a instruktory. Tak zatím…

 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(15.12.2017 11:27:09)
Máloco překoná ten pocit, být nahoře na hoře sám na lyžích... v tom tichu. Nádhera! Pak ještě není špatný být tam s NÍ a prostě ...sex on the ski ;-)
(15.12.2017 11:34:27)
Kamaráde, nezklameš :-) Děkuju! A přijeďte si zalyžovat, sakra!