Rodina | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Rodina

Zveřejněno 20.9.2020

Druhá rodina může mít mnoho podob. Kdo sleduje fenomén Jágr, zná jistě tu Hokejovou, já za rodinu mnohdy považuju Marmeládové čarodějky, superhvězda Ledecká zase tu svoji volá Lyžařská a Snowboardová, máme je okolo sebe a jsme za ně vděční. 

Naše děti mají ve vší smůle (týkající se opravdové širší rodiny) extrémní štěstí, že mají tu adoptovanou marmeládovo-dolomitskou. A ta je plná úžasných babiček i fungujících dědečků :-)

Dnes jsme ale Eli „pustili“ do… nové rodiny. Dnes se stala oficiálně členkou Hammer Family, nebo jak malá dětsky vyslovuje, rodinou Kladívkovou, případně Kladivounovou. 

„Hlavním cílem společnosti Hammer Nutrition je pomoci sportovcům dosáhnout nejvyššího stupně výkonu s péčí o jejich zdraví, a to díky holistickému přístupu k výživě a příjmu zdrojů energie. Již více než 30 let vyvíjíme nejefektivnější přírodní produkty bez přidaných cukrů, umělých barviv, příchutí, chemických prvků a konzervantů. Všechny naše produkty jsou 100% vyrobené v USA a k výrobě používáme pouze komplexní sacharidy, proteiny a přísady té nejvyšší kvality.“

Kdepak, Eli nepojede na doplňcích, neuhýbá rodinné anamnéze: „chytit, zabít, sníst“, ale ne vždy je pořádná flákota, tatarák, sushi, polévka od Barušky nebo křupavoučké kuře s rýží k dispozici :-), třeba u dlouhých tréninků s přejezdy, u atletických mítinků celodenních, u vícebojů… nebo jen během náročnější přípravy mimo domov. Pak nutně musí přijít na řadu svačinka z domova, případně doplněk, podpora. Plnohodnotná. Gely, tyčinky, sportovní výživové drinky. V pitném režimu oceníme i šumivé tabletky doplňující elektrolyty… 

Špičkový výkony, to nejsou jen špičkový boty, zámořský soustředění a tréninkový dril. Ale jak říká E-lišky trenér, také pořádný, minimálně devítihodinový spánek, a hodnotná, pestrá, chutná a zdravá strava pětkrát denně. Když vidíte na trénink přicházející děcka s rohlíkem v puse, sladkým a barveným nápojem k tomu, případně mezi běhy se futrující olejovou houbou langošem, či sušenkou z mondeléz chemičky, je vám jasné, jak namáhané tělo malého sportovce dostává na frak. A je to i vidět…

Slovo dalo slovo a my můžeme gratulovat společnosti HN k takovému bingo úlovku, jakým je budoucí olympionička a dnešní nejrychlejší sedmiletá stovkařka v zemi.  A Eli gratulujeme k dalšímu partnerovi, který to s podporou Létajícího Anděla 2013 myslí seriózně a na plný kule! 

A kdo ještě je v Hammer rodině? EAM je jediným dítětem mezi dospěláky: Zuzana Kocumová - OCR (Obstacle Course Races) závodnice, Kateřina Kašparová - ultramaratonkyně, Tomáš (Macek) Maceček - skyrunner, Jiří (Curda) Csirik - maratonec, Martin Nytra - Ultra Trail Runner, Moira Stewart - atletka, Petra Pastorová - maratonkyně, Adéla Voráčková - OCR závodnice a Jakub (Kuliš) Uherek - Ultra Trail Runner! Dost slušná parta, tady se malá indiánka přiučí :-)

A kudy se jde do podobné rodinky? Třebas… tudy, tamtudy, nebo tadytudy


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit