Nešlo nevyhrát! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Nešlo nevyhrát!

Zveřejněno 22.2.2020

S podporou, s jakou Eli nastoupila do posledního pohárového závodu Innogy Winter Run 2020 dnes ráno v Praze na Ladronce… měla umístění snad i předurčené :-) Prozradím hned úvodem, že si E-liška Anna doběhla pro další zlato! Absolutní vítězství, tedy i kluky předběhla všechny. V celém Českomoravském poháru v zimním běhu, po jeho šesti závodech, nenašla přemožitelku!

Na Ladronce ukrutně fičelo, postupně museli zbourat nafukovací cílový oblouk i stan, jinak by to vše uletělo :-( Ale sluníčko nakonec zahnalo strachy z vichřice, dětí startovalo přes stovku a pár tisíc dospěláků. Organizátor opět na jedničku, podali jsme si ruce a padla slova o borcích! Však si to zaslouží všichni ti, kdo závod pro nás běžce připravovali, rozloučili jsme se… a zase za rok!  

E-lišku dnes doprovázela celá početná rodinka i s Baruškou, obrovskou radost měla z podpory své trenérky z Dukly Praha Eriky, která fandila na 100% a zůstala až do vyhlášení. Meganejvětším překvápkem byla posila od sestřičky Nikolky. Nejstarší ze sester dorazila na tajňáka, a Eli z toho měla ukrutnou radost. 

Rovinatá trať přes 400m slibovala rychlé časy, Eli sice po viróze a bez tréninku od minulého závodu, přesto po prvních pár krocích nastupuje a Ladronkou se nese: Leť anděli, leť. Dnes také testovala novou běžeckou soupravu, je na ni patřičně hrdá a nejraději by v ní i spala.  

V půli trati se utrhne, tam někde fandí Baruška, ještě je sice za ní pár dětí vidět, ale už jenom zvyšuje náskok. Další děvčata v nedohlednu, na druhém místě po několika desítkách metrů jediný kluk. 

Fandíme, fandíme a fandíme, slzy se derou do očí a v cílové rovince letí vstříc další zlaté medaili „ta malá holčička z Dukly“. Úžasný potlesk a ještě větší, když ji volají na bednu, to je slyšet i pěkně bojový pokřik :-) 

Českomoravský pohár v zimním běhu Innogy Winter Run měl 6 kol. První v Hradci Eli vyhrála, druhé v Brně vynechala, byli jsme na atletickém mítinku v Jablonci, třetí v Budějkách… to byl ten držkopád, ale přesto nevzdala, vstyk a 4. místo. No a pak zlatá série Ostrava, Olomouc a dnes Praha. 

Další závody? Zítra Grand Prix kamarádů na Zalužanském zámku :-) a v neděli za týden krosový sprint v Lounech! 

FOTOGALERIE WR2020 PRAHA 

 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(23.2.2020 13:25:00)

Mooooc gratulujeme ! Ono ani nešlo nevyhrát. Konkurence skoro žádná, ale čas měla Eli parádní, to se nedá popřít. ;-) Škoda, že jsme tam taky nejely, nejspíš by byla Šárka vedle Elišky na bedně. :-)  Vyšlo vám i počasí. Jen tak dál ! Louny nejsou sice prestižní závod, ale jak jsi psala, každý závod je dobrý trénink. ;-) Ono taky teďka těch závodů zatím moc není, takže ani není z čeho vybírat. Od půlky března už to snad bude lepší. :-) Držíme palečky, aby vám to takhle dál vyhrávalo, ale o to se ani moc nebojím. :-D Eli je jedna z nejlepších běžkyň, co jsem kdy potkala. Šárinka posílá moc pozdravů. 

(23.2.2020 16:50:43)

Pozdravy a pěkné dny, přejem :-)

(23.2.2020 07:55:02)

Od Eli super výkon, byl jsem fandit, letěla jak anděl  :-)

(23.2.2020 08:34:02)

A to ste se měl ukázat, ozvat :-) Mohli jsme si plácnout :-) 
Jinak děkuju za podporu malé atletce! Krásný víkend! 

(22.2.2020 23:00:14)

Paráda! To nám Eli zítra všem pěkně natrhne pr...triko :-)) No,vezu s sebou tu nejsilnější sestavu co doma mám... :-))

(22.2.2020 23:20:48)

Už se těšíme, muž trénuje u prosecca, já vám peču chleba a Baruška spí :-) aby vás / nás všechny zítra zvládla... :-)))

(22.2.2020 23:37:48)

Nechtěj vědět jak jsem trénoval já :-) Těšíme se moc!! 

(23.2.2020 00:18:52)

:-)