Glamping v Dolomitech | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Glamping v Dolomitech

Zveřejněno 29.6.2018

Někomu to připadá neuvěřitelný, někomu bláznivý, další už se řadí na čekačku, aby na ně alespoň jedna noc vyšla! My jsme nadšený. Z nápadu, z projektu, z první noci tam, z toho, jak ti, co mohli dolomitský glamping lodge vidět v předpremiéře, zůstávají s pusou otevřenou :-) No ano, postavili jsme tu obří stan. Nic zásadního. Ale… Ale ten náš má okna 360 stupňů, otevřeš si a zavřeš, podle toho, zda si přeješ po ránu výhled na dominantní Pelmo s vycházejícím sluncem, nebo z postele pozorovat západ sluníčka nad Marmoládou. A to už zásadní je!

Jo, z postele, to je taky zásadní záležitost! Z dokonalé dřevěné postele jako v hotelu, z pod peřin, co umí zahřát i kousek nad nulou, ze stanu zařízeného i vybaveného. Zbytek je brnkačka: ručníky, kosmetika, přezuvky, lampičky (zásuvky na 220), uvítací sklenička, pořádná snídaně v ceně, venkovní sezení, úklid, vlastní parkoviště a… no prostě na 1. 
V červenci ještě možnost na pár nocí, srpen už jen na týdny od so do so.

La Marmolada Lodge je luxusní kempování v kvalitě design hotelu, a glamping je prostě sexy  :-) 

Více fotek najdete tady: 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(4.7.2018 05:15:09)
Moc se povedlo Blani, muj sen....mozna nekdy
(4.7.2018 07:28:16)
Budu držet místo :-)
(29.6.2018 07:57:10)
Je to prostě PECKA! Jak příště přijedeme, tak si lehnu a ani se nehnu! Musí to být paráda, z peřin koukat na ty velikány kolem dokola, azuro k tomu, snídaně s Tvojí marmoškou, no to je sen ❤️ moc se mi líbí interiér, zvolené barvy, dřevěný dekor. A ten schůdek, bílé kamínky...tady si někdo nápaditě vyhrál! Bravo!
(1.7.2018 21:03:12)
:-) jako prostě JO a JO a JO :-)