Dětský den – dárek mojí krásné a milované rodině. Odpojuji se. | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Dětský den – dárek mojí krásné a milované rodině. Odpojuji se.

Zveřejněno 30.5.2017

Rozhodla jsem se zavřít jedny, přesněji řečeno další dveře. Občas se to v životě stává, k tomu dveře přeci slouží. Neodsuzujte mě. Není to kvůli mé namyšlenosti, pýše či aroganci, kdo mě zná, ví, že taková být ani neumím. Důvod je prostý, jednoduše za těmito dveřmi nevidím pozitivní budoucnost. Mám pocit stále silnější, že virtuální svět za nimi je jedním z mnoha sebedestruktivních faktorů naší společnosti. Ano, poznala jsem jimi, těmi e-dveřmi, tisíce a tisíce přátel a opravdu dobrých lidí. A za ně budu vždy děkovat, budu si jich / vás vážit, ačkoli se už třeba nikdy e-nepotkáme. Chvilku jsem si i myslela, že mi to vše pracovně pomáhá, dovoluje růst a vede kupředu. Nezůstalo ale jen při tom. Poznala jsem na sociálních sítích též odpornou závist, absurdní nenávist a primitivní zlo pramenící z toho, že několik jedinců získalo dojem, že když se na facebooku otevírám dokořán, když jsem na něm téměř nahá, dotknutelná a upřímná, a dennodenně k dispozici, že jsem snad jejich. Že mi mohou srát na hlavu. Omyl, můj svět není jiného, než můj! Dnes si ho beru dokonale zpět.

A s kým můj svět sdílet od nyní chci, kdo si ho v dobrém přeje sdílet se mnou, toho ráda přivítám na našem novém interaktivním portálu. Věřím ve vaší podporu! Také děkuji každému jednomu, kdo mi na FB pomohl, kdo mě podporoval a kdo si nás tu našel.   

Neschopnost některých diskutovat k věci, a neurážet kontinuálně druhé, prostupuje fejzbůk jako mor, jako rakovina - často jsem o tom psala, logicky zbytečně, a s každým takovým textem propadala do „deprese“. Kde chybí fakta, kde chybí informace, nastupuje osočování, relativizace a prázdno. Nejen argumentační. Když k tomu přidám anonymizující a odosobněnou stránku věci, publikační povrchnost a téměř nulovou životnost sdělené či sdílené informace, pak... není důvod.   

Nechci nikomu už nikdy přát k narozeninám postem, ani aby mi to FB "doporučoval", nechci dostávat tisíce blahopřání s příšernými emotikony, nebo jak se to jmenuje, nechci být honěná dennodenně stovkami SZ s tím, že přeci musím ihned odpovědět, nebo dostanu vynadáno. FB nad mojí maličkostí začínal vítězit.

Chci vás naopak vídat, potřást si rukou, některé obejmout, někomu dát pusu! Chci si třeba zavolat, potkat vás u nás, nebo se zastavit na návštěvě.

Jeden přítel, kterého mohu obejmout a věřit mu je více, než 10 000 virtuálních!

Chci se vykašlat na lajky a sdílení, jakkoli to pomohlo mé kavárně, manufaktuře i knížkám. Paradoxně za to těm amíkům děkuju :-) Že odcházím uprostřed projektu, v plné práci, když podporu nové aktivitě i knize, reklamu i fanoušky potřebuju?! Ano, vím to. Jistě prodělám. Nemálo. A to se mi samozřejmě nehodí. Už ale jinak nemohu…  

Já za těmi dveřmi z druhé strany vidím a vnímám frontu vzácných žadatelů, mnohdy plačících, abych šla jinudy a s nimi!
Moje rodina!
Moje dcery!
Můj muž!

Nezlobte se, jako mi kdysi došlo, že nejsem prototypem dravé podnikatelky, došlo mi i to, že nepatřím sem, nejsem stvořená ani pro velké podnikání, konkurenční souboje, natož pro sociální sítě. Neocením velkohubá přátelství „klik“ a pak prázdno, kam mě tlačili obchodní partneři, sponzoři a občas i moje ego. Slíbila jsem, že to udělám. Vzpomínáte, před rokem. Odstřihla jsem postupně profil kavárny a poté otevřený profil autorky, abych se dnes rozloučila definitivně. Přiznávám, pár tisíc z vás nám bude chybět :-) Sakra chybět! Zmizíte mi. Zůstanou jen ti skalní. Vím, že se právě vám omlouvat nemusím, pochopíte mě. Vím, že ty nás neopustíš!

Postavili jsme blanka-milfait.com, interaktivní portál, kam budu ráda psát i fotit. Můžete k nám zaťukat, přihlásit se a opět si se mnou povídat. Ale už v jiném režimu.  
Konečně :-)

Vaše Blanka

 

P.S. několik dnů zůstane profi FB aktivní, ale bez možnosti komentářů. Abych nezmizela občasným návštěvám bez vysvětlení, pak vám moje indiánská fotka zmizí ze seznamu přátel. Doufám, že nezapomenete, ale pochopíte a podpoříte nás.

Vaše Meruňka


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(1.6.2017 21:27:02)

Milá Blaničko, mockrát děkuji za možnost sdílet váš příběh, vaši neuvěřitelnou cestu, na které jste musela mít hodně odvahy, zdolat mnoho překážek, mnohokrát upadnout a najít sílu jít dál. Neskutečně si vás vážím a obdivuji a velice vám držím pěsti. Rozumím dobře vašim důvodům a slova jsou zbytečná, víc by řekl pohled do vašich očí, který se nedá zapomenout. Ano, rodina je NEJvíc a žádný den, hodina minuta, kterou prožijeme se nebude opakovat a ano, patří vašim nejbližším. Budu dál s velkou úctou vaší podporovatelkou, obdivovatelkou a přeji hodně štěstí a lásky a nejen. Zasloužíte si to. Moc děkuji. S pozdravem a vše jen dobré Blani. Alena ŠtambachováMilá Blaničko, mockrát děkuji za možnost sdílet váš příběh, vaši neuvěřitelnou cestu, na které jste musela mít hodně odvahy, zdolat mnoho překážek, mnohokrát upadnout a najít sílu jít dál. Neskutečně si vás vážím a obdivuji a velice vám držím pěsti. Rozumím dobře vašim důvodům a slova jsou zbytečná, víc by řekl pohled do vašich očí, který se nedá zapomenout. Ano, rodina je NEJvíc a žádný den, hodina minuta, kterou prožijeme se nebude opakovat a ano, patří vašim nejbližším. Budu dál s velkou úctou vaší podporovatelkou, obdivovatelkou a přeji hodně štěstí a lásky a nejen. Zasloužíte si to. Moc děkuji. S pozdravem a vše jen dobré Blani. Alena Štambachová

(4.6.2017 07:35:09)

Děkuju za podporu, Alenko, je to pro nás velmi důležité! Zatím krásné dny do Čech a musím přiznat... bylo a je to osvobozující!

 

(1.6.2017 16:41:50)

Paráda! Překročit tenhle práh a bouchnou těmi dveřmi, mnoho lidí naštvat a ty opravdové fandy vlastně potěšit. Tak vypnout hruď, bradu vzhůru a držím palce jako vždycky. Bůh Vám žehnej! Občas ráda zabloudím a trhnu-li se od všedních dnů, snad i přijedu. :-)

(4.6.2017 07:35:51)

Budeme se těšt na návštěvu tady i tady :-) A děkuju za pochopení!

(1.6.2017 10:40:17)

Krásné, přeji Vám a Vaší rodině všechno to, co sama si chcete přát.

Sleduju Vás už dlouho, mám Vaše knížky a doufám , že budu moct sledovat Vaše stránky.

Krásný nadcházející čas.

(4.6.2017 07:36:53)

Vítám Vás u nás :-) Je to tu prostší a milejší, než na soc.sítích, je to prostě v pohodě :-) Ať se líbí! A děkuju za podporu!

(1.6.2017 09:53:41)

Skvělé stránky, Blanko!!! Jasný, jednoduchý a přehledný. Prostě paráda!

(4.6.2017 07:37:13)

Tak. A tak to má být :-) Díkes!

(1.6.2017 09:21:12)

Blani....napsala jste to naprosto přesně a naprosto chápu........Přeji krásnou další životní cestu !!!!!   Eva

(4.6.2017 07:37:27)

Děkuju moc!!!

(1.6.2017 07:53:18)

Dobrý  den do Dolomit. Po přečtení zprávy o tom, že se stěhujete do Itálie, mi bylo dost líto, že Vás a všechny Vaše drahé již asi neuvidím, protože na Srní jsem s Vámi měla tu čest několikrát, též na Roud v Poděbradech. Zcela ale Vaše rozhodnutí chápu. Pokud se týká věčného spojení přes facebook tak tomu rozumím úplně 100%, protože tam je člověk jako nahý ve výkladní skříni. Moc Vám držím palce ve všem Vašem podnikání a trochu závidím tu odvahu, byť z knih dobře vím, že to je velmi tvrdě vykoupeno.

Mějte se moc a moc krásně a na viděnou.

(4.6.2017 07:38:20)

Děkuju za podporu! Neztrácíme se! Na podzim vyjde třetí kniha a opět se třeba někde potkáme na road show :-)

(31.5.2017 23:53:50)

Dobrý večer Blani, samozřejmě zůstavám věrná a hned jsem se zaregistrovala. Co bych si jinak počala bez vašich krásných článkú a fotek.

Děkuji za přijetí

(4.6.2017 07:38:36)

Je mi potěšením, Maruško!

(31.5.2017 23:32:42)
(31.5.2017 21:44:58)

Krásný večer, Blanko. Škoda, že nechodí po světě více takových, jako vy. Kteří chápou, že žít dneškem a v reálném světě s reálnými lidmi, je sakra výzva pro každého z nás - proměnit ten "krátký" čas s blízkými a milovanými na maximum a v jejich "opravdové" přítomnosti. Už se s Modrookou těšíme až se potkáme osobně pod modrým nebem, na úpatí divokých hor, vyfasujem hrábě, koště, lopaty, případně hrabla :) Mějte se krásně a spolu, jak jen to jde. Nora. PS: Kdyby jste potřebovala s čímkoli v Praze pomoct, zpordukovat apod. jsem opět k dispozici - produkci mám přímo v popisu práce :) 

(4.6.2017 07:39:41)

Práce připravena. Reálný svět se těší! Díky!

(31.5.2017 21:20:32)

Rozumím....chápu.....gratuluju a přeju všem! Mějte krásné dny a hodně štěstí.... I.

(4.6.2017 07:39:55)

Děkujeme!!!

(31.5.2017 19:20:23)
Blani, po precteni vseho se slzami v ocichm vás všechny zdravim! Úplně s vámi souhlasím a děláte jen dobře. Rodina a "živé " přátelství se nevyrovná žádnému lajkovani!!! Nechápala jsem jak to můžete stíhat a všem odpovídat.Být furt na dosah všem,cizím, celému světu.Nás, kteří jsme přečetli vaše knihy,jste prostě "strhla" k dalšímu sledování vašeho života. Bylo to vlastně pokračování, ale hlavně špizovani vašeho a rodinného soukromí. Děláte jen dobře!!! Klid pro rodinnou pohodu,pro práci, své soukromí, krásný život uprostřed prirody Dolomit si nenechejte nikým narušovat!!!! Ať se vám daří a těším se na živé setkání u vás. Ráda i jako posila. Jana Horalikova
(4.6.2017 07:43:09)

Moc děkuju, Jani, krásné dny a vítám v novém "prostoru" :-)

(31.5.2017 18:29:46)

Dobrý den milá paní Blanko,

děkuji za Vaše kouzelné články .. a naprosto s Vámi dnes souhlasím.

Držím Vám všechny tlapky své i svých tří psích holek .. a těším se nesmírně na Vaše nové příběhy v "novém vydání" - na nových stránkách!

Přeji půvabné a usměvavé dny. Jana

(31.5.2017 17:47:03)

Milá Blanko, nemohla jsem jinak, než se přidat ke všem těm lidičkám zde. Web je nádherný, blahopřeji. Přeji celé partě jen to nejlepší. Budu se těšit na další příspěvky. ;-)

(4.6.2017 07:43:35)

Děkuju za podporu a hned sem jdu zase něco prsknout, ať je co číst :-)

(31.5.2017 15:43:44)
Kdyz se voda rozceri, Kdyz duse dusi neveri, Chce to jen zmenit smer A jet na jih ci na sever... At Tva cesta ma svuj cil, At je dlouha tisic mil, At je plna slz a smichu, At slysis tlukot srdce a to nejen v tichu, At sladke plody sklidis, Za kazde Tve rozhodnuti, At kazdy den usmev vidis Na stastnych tvarich Tvych dvou deti:-)
(4.6.2017 07:44:39)

Nevím, jak se tu maluje srdíčko, asi na to nejsme vybavený... Ale tak nějak bych reagovala! Je to krásný!!! Děkuju!

(31.5.2017 15:27:07)

Milá Blanko, sice se neznáme osobně,ale strašně Vám fandím celé roky.

Jako maminka malé cácorky naprosto chápu proč jste se odpojila....já se to za naší Mlékárnu Letovice chystám udělat taky,ještě chvilku vydržím a pak budeme žít jen a jen v realitě.....

Držte se a budu doufat že se někdy setkáme osobně.....

Budu velmi ráda číst Vaše další články...

(4.6.2017 07:45:09)

Děkuju moc, pozdravy cácorce a ať to šlape!

(31.5.2017 15:00:10)

Milá Blanko, ja na FB (zatiaľ) ťažké srdce nemám.... vďaka nemu som sa dostala k Vašej prvej knihe, druhej knihe, začala sa tešiť na tretiu knihu a -  aspoň virtuálne -  spoznala Vašu fantastickú rodinu -  tie malé divožienky - aké prekrásne !!!.

Ale máte úplnú pravdu - život treba žiť reálne  - tu a teraz  - so všetkým, čo k tomu patrí. Takže - držme si palce a len kratučká informácia  .... rozširujem svoje strednodobé cestovateľské ciele o návštevu Milfaitovcov v Dolomitoch  :-)   :-)  :-)  .

PS : Keď si tak listujem týmto  novým webom....., ani necítim smútok z Vášho odchodu z fb Blanka .... veľmi sa RADUJEM z toho, aká ďalšia skvelá vec sa Vám  PODARILA.  Gratulujem a  pozdravujem  zo Slovenska . 

 

 

(4.6.2017 09:07:17)

Moc dekuju za podporu a budu se tesit na... realne setkani u nas :-)

(31.5.2017 14:55:49)

Přijedeme! Těšíme se! Kocháme se fotkami už teď! Ale na zákusek a výbornou kávu na Šumavu musíme taky! Děti by nám léto bez Šumavy neodpustily! Jen se bojím, že po Itálii už budou chtít každý rok i tam!  Mějte krásné dny! B,T,T a K.

(4.6.2017 09:08:15)

Budeme se moctšit a děkujeme!

 

(31.5.2017 14:11:28)

Blani, moc se těším, až Tě zase obejmu!

(4.6.2017 09:11:57)

Jsem tu! :-)

(31.5.2017 13:47:09)

Hurá i mně se podařilo, takže Vám Blani přeju zase jen to nejlepší a krásné dny s Vašimi blízkými. ten proklínaný fejzbůk jsem si nechala zřídit jen kvůli Vám, dokážete hodně nakopnout a pomoci. Tak teď jej asi můžu taky zrušit, stejně je to jen požírač času. Tak krásné sluníčkové dny.

(4.6.2017 09:12:16)

Děkujeme a vítáme tady!

(31.5.2017 13:35:19)

Blanko, vy jste silná žena. Přeju vám ať se vám podaří vše co si vysníte. Ať vám vaše dcerušky rostou do takových osobností jako jste vy. Pro mě jste velká motivace a budete mi tu chybět. Ale kdo ví, třeba vás budu následovat. Třeba mě to konečně kopne do zadku a ja se odvalím tam kam chcu a konečně začnu žít jak bych chtěla. Jo a když budete projíždět krajinou Norskou tak přijeďte na kafe :-) 

(4.6.2017 09:12:46)

Moc ráda, Norsko je naše zamilovaná země :-)

(31.5.2017 13:27:48)

Milá Blanko, opět jste to krásně napsala. Přeji celé rodince hodně zdraví , štěstí a spokojenosti. Užívejte si života podle vlastních představ a nepřestávejte snít.

(4.6.2017 09:13:00)

Děkuju, Evi!

(31.5.2017 13:25:58)

Milá Blanko,

máte hezký web, dobře se zobrazuje i na telefonu. Těším se, že sem budu chodit dívat, co je nového. Vyhlížet novou knížku, dozvídat se, jak se máte a co chystáte... Jsem ráda, že jsem se mohla zaregistrovat.

Přeju, ať se máte tak jak chcete a ať se daří!

Markéta

(4.6.2017 09:13:40)

Děkuju za podporu a... koncem léta slibuju... kníža vyjde :-)

(31.5.2017 13:21:37)
(31.5.2017 13:20:06)

Paní Blanko, děkuji za zajímavé čtení, pro mne mnohdy i "nakopnutí", co a jak dál v osobním životě a hlavně inspiraci. Přeji Vám i Vaší rodině lásku a zdraví. Karina

(4.6.2017 09:14:01)

Držím palce, Karin, a děkuju za podporu!

(31.5.2017 13:04:10)

Ať se Vám za zavřenými dveřmi daří nejméně stejně tak jako dosud.

Radovan

(4.6.2017 09:14:14)

Díky moc!

(31.5.2017 13:02:47)

Milá Blanko, naprosto vaše rozhodnutí chápu a podporuji. Za mne velký "LIKE".

Jste pro mnohé velkou inspirací a mnohým jste život změnila. A to se počítá, o to tu jde. Dáváte všemu přidanou hodnotu. Kde už jiným dochází dech, vy přiběhnete a ještě tohle a tamto přihodíte, jeden jen pak kroutí hlavou, kde to berete.... za to vám patří velké a

ještě větší DĚKUJI !    Krásný den. Dita

 

 

(4.6.2017 09:14:45)

Jsem tu, Dito, nakopávání je moje hobby :-) A Vám díky za sledovačku!

(31.5.2017 13:02:06)

Dobrý den Blanko, sice na FCB jsem měla o Vás přehled hned po přihlášení, ale souhlasím s Vámi, je to požírač času a sama jsem si říkala, jak to můžete vše tak perfektně zvládat a být každý den on-line a odpovídat téměř na každý komentář. S Vaším rozhodnutím souhlasím, držím pěsti a přeji hodně štěstí a spokojenosti. Ať nový web funguje podle Vašich představ, určitě sem budu za Vámi chodit ;-). A věřím, že jednou se potkáme i v těch Dolomitech ;-). Mějte se s celou rodinkou nádherně a někdy v budoucnu naviděnou ;-).

(4.6.2017 09:15:32)

No právě, FB nás semlel... pryč byla jediná záchrana. Dnes? Dnes jsem šťastná, že jsem to konečně po sedmi letech pochopila...

 

(4.6.2017 16:25:56)

Dobry den, knihy jsem dnes predala a putuji k Vam ;-). Mejte se krasne, Oli

(31.5.2017 12:59:39)

HUŠ SU TADY !!! :D a dokonce jsem byla zaregistrovaná !!! :D Takže AHOOOOJ ... VÁM VŠEM ... a pusu k tomu ... a jen tak na okraj ... já si Vás osobně moc vážila za to, že jste každýmu na FB dycinky odpověděla !!! FAKTICKY ... v tom jste byla HVĚZDA FB <3 Jen je fakt, že jsem si taky říkala, že musíte být až NADŽENA ... :) RESPEKT VELIKÝ ... a jsem ráda, že jste a že existujete a jak už jsem Vám vícekrát psala ... i když mám někdy jiný názor .... DÁVÁTE MI KŘÍDLA ... OBROVSKÝ .... jste svá ... a MILUJU A DĚKUJU !!! <3 :) Nechť se Vám daří .... s úctou, láskou a vděčností Markéta

(4.6.2017 09:15:51)

Pusu a poděkování!

(31.5.2017 12:41:30)

Mila Blani, opravdu Ti to rozhodnuti schvaluji, FB je vysavac energie pro psavce i sledovace a ty mas tolik dulezitejsich cilu kam ji nasmerovat. Nevim, jak jsi to davala! Takze paradoxne, tady mne uvidis casteji. Mame Vas vsechny 4 moc moc radi a Terezka opatruje Pecicky sponku do vlasu, ze pry ji musime brzy vratit. Jen ten autobus do Bolzana odtud nic moc, tak na tom budeme muset vic zapracovat. K.   

(4.6.2017 09:16:24)

Pusu posíláme všem vám do Irska a velkou vzpomínku!!! Těšíme se na vás!!!

(31.5.2017 12:36:10)

Dobrý den Blanko, jakkoliv se mi Vaše odstřihnutí pupeční e-šňůry nelíbí, správně říkáte, je to Vaše volba. Držím strašně moc palce. Svobodné volby Vám vrchovatě nahrazují to, o čem si ostatní myslí, že je důležité. Jste inspirativní a inspirující bytost! Budu se těšit snad někdy v budoucnu na osobní setkání s Vámi a do té doby budu moc ráda číst Vaše texty, ať už tady nebo v knížkách, a koukat tam, kam ostatním dovolíte nahlédnout. Krásný den. Eva

(4.6.2017 09:16:51)

Děkuju za pochopení a sledovačku! Krásný den!

(31.5.2017 12:31:43)

Jsem tu, Blani, Je to vaše rozhodnutí na které máte plné právo! Budu se těšit tady nebo někdy osobně na viděnou buď v Dolomitech nebo na Srní. Užívejte si léta a holčiček, to je nejvíc, jo a také Pavlíka, samozřejmě :-)

(4.6.2017 09:17:06)

Děkujeme a pozdravy :-)

(31.5.2017 12:07:57)

Mila Blanka, ako vzdy dobre rozhodnutie, nech sa Vam dari  a pozdravujeme rodinku z Mexika do krasnych Dolomit 

(4.6.2017 09:17:21)

Pozdravy za Velkou louži!!!

(31.5.2017 11:58:42)

Milá Blani, každé slovo,kterým bych chtěla poděkovat za vše, je málo! Budete nejen mně,ale všem opravdovým přátelům chybět,moc, přesto je vaše rozhodnutí správné,kdo víc vás potřebuje, než ty vaše krásné cácorky a jasně že i pan P.,jednoduše vaše rodina.Cesta,kterou jste se ubírala byla setsakramentsky trnitá,a odměna v krásnou rodinu je víc než zasloužená. Už nevidím pro slzy, Celé rodině zdraví,zdraví, s trochou štěstí nebát se přát si, snít,vznášet se, létat, nebát se přát si.

(4.6.2017 09:18:06)

Helenko, neumím tu malovat srdíčka, posílám jen virtuální pusu a poděkování za podporu a podporu a podporu... :-)

(31.5.2017 11:56:40)

mila blanko, naprosto te chapu, mam to obcas taky tak ! :-) ale asi mam o trochu vice hrosi kuzi a tak me nejake komenty idiotu na FB absolutne nevyvedou z miry. preji ti do budoucna dalsi stastne kroky jak soukrome, tak profesni a zustavam tvym priznivcem. velkopodnikatele v bilych lamborghini me tez nikdy neimponovali a tak hlavne zustan takova, jakou te mam v pameti. alles gute jirka !

(4.6.2017 09:18:28)

Alles gute, kamaráde!!! Díky!!!

(31.5.2017 11:56:28)
Krasny den, Blanko, uz tolikrat jsem si rikala jak to lze zvladat. Byt stale online... stranky jsou krasne a uvolni vam ruce. Preji vam stastny start do "noveho" zivota. Jen to nej a pohlazeni dcerkam. Helca
(4.6.2017 09:19:00)

Přesně tak, ruce uvolněné a je to super!

(31.5.2017 11:47:56)
Blani pokračujte dál v tom, o čem víte že je pro vaši rodinu nejlepší. Nikdo váš život nežije, tak se nemusíte nikomu zpovídat. Přeju vám spoustu šťastných dní na vaší nové etapě života.
(4.6.2017 09:19:15)

Děkuju!!!

(31.5.2017 11:40:46)

Ahoj Blanko, zvedám palec nahoru za Tvoje rozhodnutí! Zůstáváte všichni v mém srdíčku a snad se někdy v budoucnu potkáme. Budu se moc těšit naviděnou! Daniela reehová

(4.6.2017 09:20:59)

Pusu Tobě!

(31.5.2017 11:27:24)

Blani, přeji celé Tvé rodině pohodu, zdraví a co nejvíc úsměvů ;-) Doufám, že se naše osobní setkání někdy a někde vyplní. Raději neplánuji, plány na dlouho dopředu pak nevycházej, obzvlášť, když se na to člověk moc těší ;-)

(4.6.2017 09:21:21)

Budeme se těšit na návštěvu, to je prostě nejlepší :-)

(31.5.2017 11:25:40)
Ať se daří
(4.6.2017 09:21:35)

Udělám maximum :-)

(31.5.2017 11:20:46)

Milá Blanko, potkaly jsme v době, kdy jste byla těhotná s Ronjou, kdy jsem organizovala Vaši Road show v Královském Poříčí na Statku Bernard...Třeba vzpomenete:-), sledovala jsem Vas pilně dál na FB a skutečně obdivovala každý Váš počin. Jeden by až řekl, pááni, té se daří, nicméně vím, že vše má svůj rub i líc a tak je znát  mnoho a moc Vaší práce a odvahy a být zkrátka jiná, ale vlastně svá...Přeji Vám, aby se Vám všeho dostávalo tak jak bude potřeba a třeba někdy na viděnou! Šárka Benešová

(4.6.2017 09:22:29)

Šáro, jasně, byla to super akce a nádherné místo!!! Třebas zase někdy budu mít to štěstí a zavítám... Děkuju za hezká slova a a podporu!

(31.5.2017 11:20:19)

Gratuluji, obdivuji a preji jen to nejlepsi! 

(4.6.2017 09:22:43)

Děkuju!!!

(31.5.2017 11:17:57)

Rozumím, ale zatím to necham tak....

(4.6.2017 09:23:09)

Davide, děkuju a držím palce!

(31.5.2017 11:12:07)

Blanko, objímám Vás  a přeji   všechno jen to dobré. Mám Vás ráda.

(4.6.2017 09:23:20)

Moc děkuju :-)

(31.5.2017 11:04:54)

Milá Blanko, nikdy jsem nebyla takový ten věčný pisatel. Ale vždy jsem na Vás myslela, přála Vám a "strašně záviděla" :-). Teď závidím ještě více a obdivuji, že jste dokázala udělat tak úžasnou věc. Čtu a bulím jako želva. Hodně zdraví a štěstí. Pracovitost, lásku, přátelství Vám přát nemusím, to máte vrchovatě :-) Jsem moc ráda, že jste nezmizela úplně :-) 

(4.6.2017 09:23:44)

Pusu želvě a děkuju za povzbuzení!!!

(31.5.2017 09:19:15)
Zdravím celou rodinu a těším se na novinky v novém kabátě. Portál vypadá krásně! Hezky den do Dolomit!
(4.6.2017 09:23:54)

Děkujeme!!!!